آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۸۵۳

مرحله دوم جاده دسترسی به مجتمع بندری نگین افتتاح شد

همزمان با سفر رئیس‌جمهور به بوشهر، فاز دوم جاده دسترسی بندر نگین با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور، افتتاح شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی چهارشنبه در این آیین اظهار کرد: توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین، طرحی زیست‌محیطی و کمکی به توان‌افزایی شهر بوشهر است.

وی یادآور شد: جاده دسترسی به مجتمع بندری نگین یکی از نیازهای اولویت‌دار مردم ساکن در محدوده بندر بوشهر است و انتظار می‌رود فاز سوم و پایانی آن نیز به‌زودی تکمیل شود.

معاون رئیس جمهور افزود: بندر بوشهر باید به یکی از بنادر جامع و نسل سوم تبدیل شود و سازمان بنادر و دریانوردی نیز برای تحقق این هدف، عزمی جدی دارد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز گفت: طول کل مسیر دسترسی به مجتمع بندری نگین ۹.۴ کیلومتر است که تاکنون عملیات اجرایی ۶.۵ کیلومتر آن به پایان رسیده است.

محمد شکیبی‌نسب ادامه داد: مسیر ۲.۳ کیلومتری، به‌عنوان فاز دوم پروژه، اکنون آسفالت شده و خط‌کشی، علائم ترافیکی و تیرهای روشنایی آن نیز نصب شده است.

وی افزود: ۲ کیلومتر پایانی نیز در مرحله اجرای لایه‌های زیرسازی پیش از آسفالت قرار دارد و به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار