به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اولین همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد صبح امروز (یکشنبه) با حضور امیر سرتیپ «گلفام» جانشین معاونت فرهنگی و جنگ نرم نیروهای مسلح، امیر سرتیپ «خوشقلب» معاون هماهنگکننده نیروی پدافند هوایی ارتش و تعدادی از پژوهشگران نیروهای مسلح در دانشگاه خاتمالانبیا (ص) برگزار شد.
برگزاری اولین همایش جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد در دانشگاه خاتم الانبیا (ص)
امیر سرتیپ دوم «بیژن ساعدی» فرمانده دانشگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص)، طی سخنانی در این همایش، به اهمیت پدافند هوایی و ضرورت توجه به مدیریت صحنه نبرد در جنگ شناختی اشاره کرد.
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای صورتگرفته در مسیر برگزاری جنگ شناختی و مدیریت صحنه نبرد، گفت: این همایش پس از طی ۲۴ مرحله برنامهریزی و هماهنگی در مجموعه پژوهشکده دانشگاه دنبال شد و از مجموع هزار و ۸۰ مقاله دریافتی، پس از انجام ارزیابیهای متعدد، ۷۶ مقاله برگزیده و آماده ارائه شدند.
وی ادامه داد: در همین راستا، ۱۰ نشست علمی و پنج کارگاه آموزشی و پژوهشی متناسب با موضوع همایش در دانشگاه برگزار شده است.
امیر ساعدی افزود: انتخاب مدیریت صحنه نبرد بهعنوان یکی از محورهای همایش، با توجه به تحولات اخیر منطقه و نوع تهدیدات دشمن صورت گرفته است؛ مأموریت پدافند هوایی، بهعنوان یکی از اولویتهای کلیدی نیروهای مسلح، مبتنی بر ترکیب مؤثر نیروی انسانی، تجهیزات و روشهای اجرایی است؛ همچنین مؤلفههای دیگری همچون نقش خانوادهها و قدرت نرم نیز میتواند تأثیر قابلتوجهی در مدیریت صحنه نبرد داشته باشد.
وی با اشاره به نقش خانوادهها در جنگ نرم و جنگ شناختی، از سخنان همسر یکی از شهدا در کرمانشاه بهعنوان نمونهای از قدرت روحی و معنوی افراد جامعه یاد و عنوان کرد: توجه به این ابعاد معنوی و فرهنگی، علاوه بر اهمیت بالای نیروی انسانی و تجهیزات، در موفقیت مأموریتهای پدافند هوایی بسیار تأثیرگذار است.
در پایان این همایش از پژوهشگران مقالات برتر و مجریان همایش تقدیر شد.