به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار ناصر بهروز جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در نشست خبری اين رزمايش گفت: رزمایش ٥٠ هزار نفری پیامبر اعظم ١٩ در تاریخ سوم اسفندماه در کرمان با شعار "حماسه ثاراللهیان کرمان" برگزار خواهد شد.
او افزود: پیام ما در این رزمایش، امید و اقتدار به مردم است تا اطمینان خاطر داشته باشند که نیروهای مسلح مدافع کشور هستند.
وی تاکید کرد: نقش مردم در دفاع و پشتیبانی جنگ در دوران دفاع مقدس پر رنگ و حماسی بوده است؛ امنیت در کشور ما مردم پایه است.
سردار بهروز افزود: این رزمایش به جهت حفظ آمادگی و مقابله با تهدیدات است و با حضور نیروهای هوافضا، دریایی و زمینی سپاه برگزار میشود و امسال در کرمان یگانهای مردم پایه بسیج نیز حضور دارند.
وی گفت: این رزمایش سوم اسفند ماه با حضور گردانهای امام علی (ع)، بیت المقدس، امام حسین (ع) و کوثر با ظرفیت ٢٠ هزار نفر از شهرستانهای کرمان، رفسنجان، سیرجان، زرند و بردسیر در قالب ١١٠ گردان مردم پایه در شهر کرمان و با حضور ٣٠ هزار نفر در سایر شهرستانهای استان در قالب جمعا ٢٥٠ گردان برگزار خواهد شد.
جانشین فرمانده سپاه ثارالله کرمان تحکیم بیعت با ولایت ، تجدید میثاق با شهدا و آمادگی رزمی را از جمله اهداف این رزمایش عنوان کرد و گفت: باید آمادگیها را جهت تامین امنیت و مقابله با تهدیدات حفظ کنیم.
او با بیان اینکه تمرینات تاکتیکی گردانها انجام شده است، اظهار کرد: این رزمایش در پارکینگ روبروی پردیسان قائم برگزار خواهد شد.
وي افزود : با این نمایش اقتدار ، تهدیدات را خنثی میکنیم و سرمایه اصلي ما نیروهای کارآمد در کنار تجهیزات است.