کد خبر:۱۲۳۰۱۴۰
در گفت و گو با دانشجو

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه: طب رزم سپاه با ارتش‌های دنیا در سطح رقابتی قرار دارد/ به زودی از هوش مصنوعی در بیمارستان‌های سپاه استفاده خواهد شد +فیلم

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: به زودی از صحنه نبرد تا بیمارستان‌های ثابت ما که در اقصی نقاط کشور و همچنین بیمارستان‌های سیار از فناوری هوش مصنوعی به‌کار گرفته خواهد شد.

سردار احمد اخوان مهدوی معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در حاشیه مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۹  گفت: تا امروز ۲۶۰ بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی را در داخل و خارج کشور برای خدمت به مردم مستقر کرده‌ایم و در نقاط مختلف خدمات ارائه داده‌ایم. این بیمارستان‌ها تاکنون بیش از ۴ میلیون نفر را پذیرش کرده‌اند و بیش از ۳۰ هزار عمل جراحی در آنها انجام شده است.

وی با تأکید بر مأموریت‌های متنوع این بیمارستان‌ها افزود: تمام خدمات پزشکی ارائه‌شده در این بیمارستان‌ها، در برنامه‌های مختلفی از جمله کمک به مردم در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله، مأموریت‌های نیروی زمینی سپاه و همچنین مراسم پیاده‌روی اربعین بوده است. در تمام این موارد، نیرو‌های درمانی مستقر شده و خدمات لازم را ارائه داده‌اند.

سردار اخوان مهدوی در ادامه به ویژگی‌های سامانه‌های درمانی سیار اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه‌ها، خوداتکایی و عدم وابستگی به خدمات شهری است؛ چه از نظر زیرساختی و چه از نظر تأمین نیاز‌های حساس بیمارستان‌ها. این بیمارستان‌ها می‌توانند به مدت یک ماه، بدون وابستگی به خدمات شهری، ارائه خدمت کنند.

وی با اشاره به سازماندهی دقیق کادر درمانی در این بیمارستان‌ها افزود: نیروی انسانی مستقر در این سامانه‌ها شامل پزشکان، کادر پرستاری و گروه‌های پیراپزشکی است که همگی آموزش‌دیده و سازماندهی‌شده‌اند. سامانه مدیریت و فرماندهی این بیمارستان‌ها نیز، به دلیل برخورداری از تجربه علمی و عملی، کاملاً منطبق با استاندارد‌های اعتباربخشی روز کشور و دنیا فعالیت می‌کند و می‌تواند الگویی جدید در این حوزه ارائه دهد.

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با اشاره به سرعت، دقت و تحرک بالای این بیمارستان‌ها خاطرنشان کرد: در این زمینه، ما در سطح ارتش‌ شکنی عمل کرده‌ایم.

وی در ادامه به ظرفیت‌های بیمارستانی نیروی زمینی سپاه اشاره کرد و گفت: ما سامانه‌های درمانی تخصصی و فوق تخصصی مختلفی داریم؛ از جمله بیمارستان‌های سطح ۴ با ۱۲۸ تخت بستری، بیمارستان‌های ۶۴ تخت‌خوابی و بیمارستان‌های ۲۵۰ تخت‌خوابی. همچنین، بیمارستانی که در این رزمایش رونمایی می‌شود، یک بیمارستان ۱۶ تخت‌خوابی است که ویژه یگان‌های نیروی زمینی طراحی شده است.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

سردار اخوان مهدوی با اشاره به توانمندی‌های پزشکی نیرو‌های نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: کادر درمانی ما، چه در حوزه تخصصی و چه در حوزه طب رزم، در سطح رقابتی با سایر ارتش‌های دنیا قرار دارند.

وی  با اشاره به  حرکت نیروی زمینی سپاه به سمت بهره‌ گیری از هوش مصنوعی  اظهارداشت : یکی از ویژگی‌های ما در نیروی زمینی سپاه این است که به‌زودی به سمت استفاده از هوش مصنوعی در حوزه درمان حرکت خواهیم کرد.

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه تاکید کرد : از صحنه نبرد تا بیمارستان‌های ثابت ما که در اقصی نقاط کشور و استان‌های مختلف مستقر هستند و همچنین بیمارستان‌های سیار،  از فناوری هوش مصنوعی  به‌کار گرفته خواهد شد و این مطالبه فرمانده معظم کل قواست و ما در نیروی زمینی سپاه پیشتاز این حوزه شده‌ایم ودر آینده نزدیک، رونمایی از یک سامانه جدید برای تشخیص و درمان دو بیماری خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار