کد خبر:۱۲۳۰۲۳۹

جایگزینی نیروگاه‌های قدیمی با واحد‌های راندمان بالا

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به تصویب طرح نوسازی نیروگاه مشهد در شورای اقتصاد، گفت: یک بلوک سیکل‌ترکیبی با راندمان ۵۵ درصد جایگزین واحد‌های قدیمی این مجموعه خواهد شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، ابوالفضل عسگری در سفر به استان خراسان‌رضوی با حضور در نیروگاه مشهد در جریان آخرین وضعیت تعمیرات واحدها، محدودیت‌های تولید و همچنین روند احداث واحد‌های جدید این مجموعه قرار گرفت.

عسگری در بازید از موقعیت مکانی و زیر ساخت‌های موجود جهت نصب واحد‌های جدید در نیروگاه مشهد، گفت: در حال حاضر راندمان این نیروگاه حدود ۲۹ درصد و تولید حداکثری آن ۳۲۰ مگاوات است که در نیروگاه سیکل‌ترکیبی این مجموعه، راندمان نیروگاه به ۵۵ درصد و توان آن به ۳۵۰ تا ۴۰۰ مگاوات خواهد رسید.

وی تاکید کرد: این مهم علاوه بر تأمین برق مطمئن و پایدار و حفظ امنیت تولید بر روی شبکه ۶۳ کیلو ولت شهر مشهد، در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.

عسگری در جمع پرسنل بهره‌برداری نیروگاه هم با تقدیر از تلاش بی‌وقفه کارکنان این مجموعه برای تولید برق پایدار، گفت: این نیروگاه به منظور حفظ پایداری شبکه برق شهر مشهد دارای جایگاه مهمی است و باید در حفظ و نگهداری آن تلاش شود.

براساس این گزارش، در ابتدای این بازدید اباذر دهقان‌پور، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق مشهد ضمن بیان توانمندی‌های نیروگاه در حوزه ساخت و بازسازی قطعات نیروگاهی، به معرفی فعالیت‌های انجام شده در حوزه تعمیرات اساسی، بازدید‌های دوره‌ای، بازسازی و تأمین قطعات یدکی و تشریح موقعیت استراتژیک این نیروگاه در شبکه برق پایتخت معنوی کشور پرداخت.

همچنین مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی در جریان حضور در نیروگاه مشهد از بخش‌های مختلف این مجموعه اعم از کارگاه ساخت و بازسازی، واحد اشکودا و فرآیند تعمیرات اساسی واحد BBC ۲ بازدید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار