کد خبر:۱۲۳۰۲۴۰

غربالگری شنوایی برای بیش از ۳ هزار نوزاد در پاکدشت انجام شد

رئیس بهزیستی پاکدشت از غربالگری شنوایی ۳۶۰۰ نوزاد در سال جاری خبر داد.

غربالگری شنوایی برای بیش از ۳ هزار نوزاد در پاکدشت انجام شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نادره افشارها اظهار کرد: بهزیستی شهرستان پاکدشت براساس سیاست و برنامه های ابلاغی سازمان بهزیستی اقدامات زیادی را در زمینه پیشگیری از معلولیت انجام می دهد.

وی افزود: غربالگری شنوایی نوزادان و شیرخواران، طرح پیشگیری از تنبلی چشم وژنتیک طرح‌های است که این اداره برای پیشگیری از معلولیت در شهرستان پاکدشت انجام می دهد و تا به امروز نتایج بسیار خوبی را هم به همراه داشته است.

این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از این برنامه ها، غربالگری شنوایی نوزدان، شیرخواران و کودکان سه تا پنج سال است که از سال ۱۳۸۶ در شبکه بهداشت و مرکز جامع سلامت اشرفی اصفهانی و مرکز جامع سلامت امام خمینی (ره) شریف آباد اجرا می شود.

افشارها افزود: براساس این برنامه نوزادان پس از تولد و قبل از چهار ماهگی، توسط ادیولوژیست تحت نظارت بهزیستی مستقر در مراکز جامع سلامت غربال و بخش نوزادان سنجش می‌شوند و در صورت مشکوک شناخته شدن به مراکز تخصصی شنوایی سنجی ارجاع شده و در آنجا پس از انجام آزمایشات تشخیصی تحت درمان قرارگرفته و در نهایت در مرحله مداخله در صورت نیاز به درمانهای داروئی به پزشکان متخصص و در صورت نیاز به تهیه سمعک و انجام کاشت حلزون به مرکز توانبخشی ارجاع می شوند.

رئیس بهزیستی شهرستان پاکدشت یادآور شد: خوشبختانه با اجرای این طرح بسیار از مشکلات در حوزه شنوایی برطرف شده و به عنوان یکی از اقدامات خوب سازمان بهزیستی در جهت پیشگیری از معلولیت به حساب می آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار