آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۹۰۷

شنوایی بیش از ۸ هزار کودک در پاکدشت غربالگری شد

رئیس بهزیستی پاکدشت از غربالگری شنوایی ۸,۳۹۰ کودک در دو مرحله، از بدو تولد تا پنج سالگی، در سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نادره افشارها رئیس بهزیستی پاکدشت گفت: شعار امسال روز جهانی شنوایی "طرز فکر خود را تغییر دهیم، توانمند شویم تا مراقبت از گوش و شنوایی را برای همه به واقعیت تبدیل کنیم" است و همزمان با روز جهانی شنوایی، اجرای این طرح را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه و بهداشتی مهم در دستور کار قرار دادیم تا گامی مؤثر در جهت حفظ سلامت شنوایی کودکان برداریم و مراقبت از گوش و شنوایی را برای همه به واقعیت تبدیل کنیم.

وی افزود: این طرح در ۲ مرحله سنین بدو تولد و سه تا پنج سال اجرا شد، در مرحله نخست چهار هزار و ۲۰۰ نوزاد مورد غربالگری شنوایی قرار گرفتند تا در صورت وجود هرگونه علائم مشکوک به کم‌شنوایی، اقدامات تشخیصی و درمانی لازم به‌سرعت انجام شود و در مرحله دوم نیز چهار هزار و ۱۹۰ کودک سه تا پنج ساله بررسی شدند تا از سلامت شنوایی آنان اطمینان حاصل شود.

رئیس اداره بهزیستی پاکدشت با تأکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام اختلالات شنوایی، خاطرنشان کرد: برخی از کودکان ممکن است به دلایل اکتسابی مانند عفونت‌های گوش میانی، بیماری‌های مغز و اعصاب یا عوامل دیگر دچار افت شنوایی شوند که با اجرای این طرح توانستیم این مشکلات را در مراحل اولیه شناسایی و از عوارض جبران‌ناپذیر آن جلوگیری کنیم.

این مسئول افزود: این اقدامات کاملاً همسو با شعار امسال روز جهانی شنوایی است که بر تغییر نگرش و توانمندسازی جامعه برای مراقبت از گوش و شنوایی تاکید دارد.

افشارها همچنین به اجرای همزمان طرح معاینات روستایی غربالگری بینایی و شنوایی کودکان سه تا ۶ ساله اشاره کرد و گفت: این طرح به صورت رایگان در ۲۲ روستای بخش مرکزی و شریف‌آباد اجرا شد و از ابتدای مردادماه تا پایان شهریور ماه ادامه داشت، هدف ما این است که تمام کودکان، به‌ویژه در مناطق روستایی از خدمات بهداشتی و پیشگیرانه بهره‌مند و مراقبت از گوش و شنوایی برای همه به واقعیت تبدیل شود.

وی با اشاره به اهمیت روز جهانی شنوایی، افزود: شعار امسال روز جهانی شنوایی، یعنی تغییر طرز فکر و توانمندسازی برای مراقبت از گوش و شنوایی، به ما یادآوری می‌کند که باید نگرش خود را نسبت به سلامت شنوایی تغییر و اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهیم.

این مسئول تاکید کرد: اجرای این طرح‌ها نه تنها به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کند، بلکه نشان‌دهنده تعهد ما به حفظ سلامت کودکان و نوزادان است، تلاش می‌کنیم تا با تشخیص و درمان به‌موقع از مشکلات ناشی از کم‌شنوایی و کم‌بینایی در آینده پیشگیری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار