برگزاري سلسله مباحث «شادي از نگاه دين» در دانشگاه شهيد باهنر كرمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۶

برگزاري سلسله مباحث «شادي از نگاه دين» در دانشگاه شهيد باهنر كرمان

سلسله مباحث «شادي از نگاه دين» با موضوعات ديدگاه اسلام در مورد شادي، رابطه شادي و رضايت از زندگي به همت هسته مطالعاتي دين پژوهي بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد باهنر كرمان هر هفته در اين دانشگاه برگزار مي‌شود.

مرضيه ايزدي، مسئول هسته مطالعاتي دين پژوهي دانشگاه شهيد باهنر كرمان در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، با بيان اين مطلب گفت: شادي همانند بسياري موضوعات ديگر دغدغه اصلي خيلي از انسان‌ها به خصوص نسل جوان است، در همين راستا و با هدف ترويج نگاه ديني در دانشگاه‌ها در اين سلسله مباحث به شناخت و تعريف شادي پرداخته و آن را از نگاه دين بررسي مي‌كنيم.

لازم به ذكر است، نشست اين هفته با عناويني چون از شادي چه مي‌دانيد؟، شادي واقعي چيست؟ و آيا انسان‌هاي شاد از زندگي خود راضي اند؟ با حضور اساتيد و دانشجويان در دانشكده مديريت اين دانشگاه برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار