به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منصور ستوده اظهار کرد: تنظیم این میزان آب از طریق تلفیق با منابع آب زیرزمینی در محدوده شهرستان های یاد شده صورت میگیرد که در نهایت به تغذیه آبخوان دشت قزوین نیز منجر خواهد شد.
وی گفت: سد شهید لشگری نهب با طول تاج ۲ هزار و ۲۰۲ متر و ارتفاع ۴۹ متر از کف با حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب به عنوان بزرگترین سد استان قزوین محسوب میشود که هم اکنون ۹۸.۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
ستوده ادامه داد: با راه اندازی سد شهید لشگری نهب میتوان ظرفیتهای گردشگری استان را تقویت کرد که در همین راستا برای ۱۵ هکتار از اراضی اطراف طرح چهار پهنه تفرجی، گردشگری، اقامتی و آبزی پروری در نظر گرفته شده که امیدواریم با جذب سرمایه گذاری بتوانیم آن را اجرایی سازیم.
این مسئول به خط انتقال شبکه آبرسانی سد شهید لشگری نهب اشاره کرد و یادآور شد: طول این خط ۲۵ کیلومتر است که اکنون ۷.۵ کیلومتر آن معادل ۳۰ درصد تکمیل و آماده بهره برداری قرار دارد.
ستوده خاطرنشان کرد: از آنجایی که طرح احداث سد شهید لشگری نهب بر روی رودخانه خررود قرار دارد، میتواند در آینده به کنترل سیلابهای احتمالی در طول این مسیر منجر شود.