روحانيون حج، روح وحدت را در تبليغ حفظ کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۱۵
آيت الله يزدي:

روحانيون حج، روح وحدت را در تبليغ حفظ کنند

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: يک مبلغ ديني در سفر به منطقه شيعه و سني نشين بايد به گونه‌اي عمل کند که روح وحدت و اخوت ديني و اتحاد و انسجام اسلامي عملا به وقوع بپيوندد.  

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله يزدي در گردهمايي منطقه اي روحانيون حج تمتع سال جاري در قم با تاکيد بر حفظ وحدت اسلامي گفت: شرايط کنوني دنياي اسلام به گونه اي است که نيازمند وحدت و اخوت اسلامي هستيم.

دبير شوراي عالي حوزه علميه قم، خدمات علامه عسکري (ره) را مورد تاکيد قرار داد و تصريح کرد: مرحوم علامه عسکري از علمايي بود که هم حقانيت شيعه را بيان و هم از ناسزاگويي به اهل سنت پرهيز کرد.

وي خواستار شناخت نياز مخاطبان توسط روحانيون کاروان ها شد و اظهار داشت: روحانيون بايد نيازهاي مخاطبان خود را شناسايي و به تناسب آن به برنامه ريزي بپردازند.

آيت الله يزدي با بيان اينکه روحانيون کاروان ها بايد با روان شناسي و جامعه شناسي تبليغي آشنا باشند، تصريح کرد: روحانيون بايد در امر تبليغ، فرهنگ و سطح اطلاعات ديني مخاطبان را مورد توجه قرار دهند.

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به اينکه فضاي معنوي حج فضاي عبادي است، خاطرنشان کرد: بايد اعمال حج با رعايت احکام و بايدها و نبايدهاي شرعي انجام شود.

وي با تاکيد بر غني سازي اوقات زائران عنوان کرد: بايد به گونه اي زائران را تربيت کرد تا هم حالات معنوي در افراد نهادينه، و هم روح، عقل و فکر آنها الهي شود.

آيت الله يزدي اظهار داشت: زائران بايد پس از بازگشت از حج، خوبي ها و ارتباط صميمي و حسنات روحاني کاروان را نزد ديگران بيان کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار