کد خبر:۱۲۳۳۲۰۸
وزیر ارتباطات پس از ورود به بلگراد مطرح کرد

صربستان دروازه ورود ایران به اروپا در حوزه فناوری

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از ورود به بلگراد با اشاره به موقعیت این کشور در اروپا، صربستان را دروازه ورود ایران به اروپا در حوزه فناوری دانست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی که در رأس هیاتی و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد شده است، هدف از این سفر را در پیگیری راهبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: «دیپلماسی فناوری» در گام نخست از کشورهای عضو اوراسیا آغاز شد و پس از آمریکای لاتین، اکنون به قاره اروپا رسیده است.

وی با اشاره به دو دور گفت‌وگوهای فشرده با همتای صربستانی خود، افزود: بحث امضای سند همکاری مشترک بین تهران و بلگراد با موضوع ارتباطات و فناوری اطلاعات با تمرکز بر هوش مصنوعی در دستور کار قرار گرفته و پس از جمع بندی در این سفر به امضا می‌رسد.

وزیر ارتباطات، توسعه پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف مانند هوش مصنوعی، ایجاد و گسترش زیرساخت‌های فضای ابری، تربیت نیروی‌های انسانی و تبادل دانش فنی در حوزه فناوری اطلاعات را از مهم‌ترین محورهای این سند همکاری معرفی کرد.

هاشمی با اشاره به موقعیت صربستان در اروپا، این کشور را دروازه ورود ایران به اروپا در حوزه فناوری دانست و تصریح کرد: این کشور می‌تواند نقش کلیدی برای گسترش و حضور فناوری ایران در بازارهای اروپایی و جلب سرمایه‌گذاری خارجی ایفا کند.

وی دیدار و گفت و گو با رییس جمهوری صربستان را از دیگر برنامه های این سفر عنوان کرد.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، عصر روز سه‌شنبه (۷ اسفندماه) در رأس هیئتی در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.

تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، پست، صادرات تجهیزات مورد نیاز شبکه ارتباطی از جمله فیبر نوری از جمله برنامه‌های این سفر محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار