کد خبر:۱۲۳۳۹۳۷

پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در کرج طی طرح نظارتی رمضان

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از پلمب پنج واحد صنفی متخلف در کرج در جریان اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سلیمان رزاقی اعلام کرد: در جریان اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان، گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همکاری بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و پلیس اماکن اقتصادی از صنوف مختلف از جمله قنادی‌ها، آبمیوه‌فروشی‌ها، واحدهای لبنیاتی و کالاهای اساسی بازدید کردند.

وی افزود: در این بازدیدها یک کارگاه غیرمجاز که در شرایط غیربهداشتی اقدام به تولید آبمیوه طبیعی برای یک برند معتبر می‌کرد، شناسایی و پلمب شد و مقادیر قابل توجهی از آبمیوه‌های تولیدشده معدوم شد.

رزاقی همچنین از پلمب یک کارگاه تولید شیرینی به دلیل نداشتن مجوز و یک واحد صنفی قنادی به علت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد و گفت: محصولات این واحدها نیز به دلیل غیربهداشتی بودن از چرخه مصرف خارج شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز تصریح کرد: در ادامه این بازرسی‌ها یک انبار عمده‌فروشی و یک واحد صنفی لبنیاتی به دلیل فروش پنیرهای فاسد، پلمب و تمامی پنیرهای فاسد معدوم شد.

وی تأکید کرد که برخورد با متخلفان بدون هیچ‌گونه اغماض ادامه خواهد داشت و از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات مرتبط با گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عرضه کالای غیربهداشتی و سایر موارد مشابه، شکایات خود را از طریق سامانه ۱۳۵ ثبت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار