آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۰۵۸

متهم ردیف اول پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین به اعدام محکوم شد/ رای در دیوان عالی کشور قابل فرجام‌خواهی است

قاضی ویژه دادگاه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی استان قزوین از صدور رای متهمین پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین خبر داد و گفت: برای متهم ردیف اول حکم اعدام و برای سایر متهمین موثر در پرونده نیز حبس‌های طویل‌المدت و انحلال اشخاص حقوقی صادر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالکریم کلهر اظهار کرد: دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی مستقر در استان قزوین بعد از برگزاری ۱۳ جلسه علنی رسیدگی به این پرونده کثیرالشاکی و پس از بررسی اسناد و مدارک، اظهارات شکات و متهمین، گزارش ضابطان قضایی، نظرات کارشناسان و طی شدن فرآیند رسیدگی، رای متهمین صادر شد.

وی ادامه داد: این پرونده با بیش از ۲۸ هزار شاکی دارای ۲۸ متهم حقیقی و حقوقی می‌باشد که برای متهم ردیف اول حکم اعدام و برای سایر متهمین حقیقی موثر در پرونده نیز حبس‌های طویل‌المدت و برای اشخاص حقوقی نیز رای انحلال صادر شده است.

کلهر در خصوص پرداخت مطالبات مالباختگان نیز گفت: رد مال شکات مطابق با آخرین قرارداد و بر اساس نرخ شاخص تورم بانک مرکزی جمهوری جمهوری اسلامی ایران در زمان پرداخت (یوم الاداء) لحاظ خواهد شد.

قاضی ویژه دادگاه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: حکم اعدام صادره برای متهم ردیف اول قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور بوده و رای صادره نسبت به سایر متهمین نیز قطعی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار