آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۸۳۹
دبیر پنجمین اجلاس سراسری یکصد واحد مشتری در گفت‌وگو با دانشجو:

به دنبال استاندارد سازی کسب‌ و کارها هستیم

مازیار علی نیا گفت: برگزاری اجلاس سراسری یکصد واحد مشتری منجر به آن خواهد شد که کسب و کار‌ها  بیشتر به سمت استانداردسازی هدایت شوند و در واقع بیشتر بتوانیم تولید و خدماتشان را به استاندارد جهانی نزدیک کنیم.

مازیار علی نیا دبیر اجرایی اجلاس سراسری یکصد واحد مشتری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: پنجمین اجلاس معرفی یکصد واحد مشتری مدار همچون دوره‌های قبل، به همت گروه پارسا نوین وسازمان متخصصین و مدیران ایران برگزار شد و طبق سنوات گذشته در این اجلاس سعی کردیم از بین ۷۰۰نفر از شرکت‌های فعال کشور در کارگروه‌های مختلف، تعدادی را براساس نوع فعالیت‌ها و عملکرد هایشان در یکسال گذشته و بر اساس مباحثی، چون مشتری مداری، تکریم ارباب رجوع و صدای مشتری، طبق  ارزیابی‌های میدانی مورد ارزیابی قرار دهیم و در نهایت از ۱۰۰ واحد مشتری مدار در این اجلاس تقدیر کنیم.

 

وی با بیان اینکه امسال برگزاری این اجلاس با روز ملی حمایت از حقوق مصرف کننده مصادف شد افزود: از آنجا که یکی از مهمترین شاخص‌ها برای هر شرکت، بحث مشتری مداری است از این رو سعی کردیم با برگزاری چنین اجلاسی در راستای ارائـــه و توجه به موضوع رضایت مندی مشتری و به تبع آن افزایش سطح تعالی سازمان‌ها در بستر عملکرد‌ها و شایستگی‌های شخصی، عمومی و تخصصی گام‌های موثری برداریم.

 

علی نیا ادامه داد:در واقع در این اجلاس تلاش کردیم  مسیری را مشخص نمائیم تا شرکت‌ها بتوانند در راه عملکرد‌های خود در زمینه مشتری مداری  و کسب رضایت مشتری بیش تراز پیش، موازی و هم راستا با مدل  تعالی سازمان‌های بین المللی ویا همان استاندارد بین المللی حرکت کنند.

 

دبیر اجرایی این اجلاس، با بیان اینکه بیشترین و مهمترین نقطه قوت شرکت‌های حاضر در این رویداد اقتصادی، میزان اشتغالزایی آنها بوده اظهار داشت: امیدوارم این اجلاس‌ها بستری باشد تا کسب و کار‌ها  بیشتر به سمت استانداردسازی هدایت شوند و در واقع بیشتر بتوانیم تولید و خدماتشان را به استاندارد جهانی نزدیک کنیم؛ البته اگر روش تولید و خدمت به استاندارد نزدیک نشود قطعا محصول ما نیز قابلیت کیفی استاندارد نخواهد داشت بنابراین نخواهیم توانست در عرصه صادرات عملکرد موفق و خوبی را داشته باشیم. به هر حال به نظرم این گونه اجلاس‌ها می‌تواند در استاندارد سازی خدمات  و مبحث فروش و مشتری مداری ما را به استاندارد جهانی نزدیک‌تر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار