به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی دوشنبه در نشست با مدیران نواحی چهارگانه آموزشی اهواز با اشاره به نقش آموزش و پرورش در توسعه فرهنگ صلح و سازش بیان کرد: دادگستری خواستار بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و فرهنگی آموزش و پرورش به منظور توسعه فرهنگ عفو، گذشت، صبر و سازش در جامعه است.
وی افزود: آموزش و پرورش نهادی علمی، فرهنگی و آموزشی است که بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور و سیاستهای کلی مقام معظم رهبری، باید در جهت ترویج فرهنگ صلح و سازش در این نهاد، اقدامات اساسی انجام شود.
حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت: یکی از روشهای کاربردی ترویج صلح و سازش در بین دانشآموزان، تشکیل هیاتهای صلح دانشآموزی است تا با این فعالیت شاهد ارتقای فرهنگ صلح و سازش در جامعه باشیم.
وی افزود: فرهنگسازی برای رسیدن به نقطه تعالی در صلح و سازش که یکی از ابزارها و سیاستهای شورای حل اختلاف است، باید از طریق ترویج آن در دانشسراها، دانشگاه فرهنگیان و مدارس و با مشارکت معلمان و دانشآموزان در قالب تشکیل هیاتهای صلح انجام شود.