آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۵۸۷

دادستان مرکز خوزستان: کار‌های فرهنگی در زندان‌ها باید جذابیت و اثر بازدارندگی داشته باشد

دادستان مرکز استان خوزستان در اولین جلسه کارگروه فرهنگی زندان، بر اهمیت جذابیت فعالیت‌های فرهنگی برای زندانیان و ضرورت بازدارندگی این اقدامات تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان امیر خلفیان، در اولین جلسه کارگروه فرهنگی زندان که با حضور معاونین دادستان استان، نوروزی و حیدرخواه، حجت‌الاسلام کوتی، ناظر بر زندان، هاشم‌نیا، مدیرکل زندان‌های خوزستان، و طرفی، رئیس زندان مرکزی استان، برگزار شد، بر نقش مهم اقدامات فرهنگی در زندان‌ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی باید برای زندانیان جذاب و تأثیرگذار باشند، اظهار داشت: یکی از روش‌های مؤثر در کار‌های فرهنگی استفاده از کتاب‌های معنوی و تاریخی جذاب است که می‌تواند بینش و رفتار زندانیان را تحت تأثیر قرار دهد.

خلفیان به اهمیت اثر بازدارندگی فعالیت‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: اساس فعالیت‌های فرهنگی در محیط زندان باید به گونه‌ای طراحی شود که در کاهش جرم و جلوگیری از بازگشت زندانیان به مسیر ناصحیح زندگی موثر باشد.

دادستان مرکز استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به یکی از عوامل افزایش جرائم در کشور اشاره کرد و عنوان کرد: متأسفانه یکی از دلایل اصلی افزایش جرائم عدم کنترل و مدیریت صحیح فضای مجازی است؛ و دستگاه‌های فرهنگی نیز در تولید محتوای مناسب و ارزشمند در این زمینه ضعیف عمل کرده‌اند و این مسئله به نیاز‌های جدی برای دخالت و بازنگری در این حوزه دامن زده است.

در ادامه این نشست، امیر خلفیان با پنج نفر از زندانیانی که بیشتر به تفکر سلفی گرویده بودند، اما مجدداً به مذهب تشیع بازگشته‌اند، به بحث و تبادل نظر پرداخت. این زندانیان، تجربیات خود را از تغییر مسیر فکری و دلایل بازگشت به مذهب شیعه را بازگو کردند.

در این گفت‌و‌گو‌ها ضمن بررسی برخی عوامل مؤثر در گرایش به تفکرات افراطی، به تحلیل بهتر موقعیت زندانی‌ها و طراحی برنامه‌های فرهنگی مؤثر برای پیشگیری از تکرار چنین مراجعاتی کمک کند.

در ادامه حاضرین این جلسه، بر لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی، دینی و مشاوره‌ای در زندان‌ها، با هدف بهبود شرایط و رفتار زندانیان و نیز پیشگیری از بازگشت آنان به مسیر انحرافی، تأکید کردند.

گفتنی است این کارگروه از ابداعات دادسرای مرکز استان خوزستان به شمار می‌رود، که با هدف ایجاد ارتباط میان مسائل فرهنگی، اجتماعی و تربیتی زندانیان طراحی شده است؛ و با توجه به تأثیری که این کارگروه می‌تواند بر اصلاح رفتار زندانیان و جلوگیری از تکرار جرائم داشته باشد، و پیشنهاد می‌شود این مدل در سایر دادسرا‌های مراکز استان‌ها نیز به کار گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار