
متهم به قتل دو برادر در اهواز پس از هشت ماه متواری در کرج دستگیر شد
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو،:فاخر باوی سرپرست دادسرای انقلاب اهواز در گفتوگوی رسانهای از دستگیری متهم به قتل دو برادر که در منطقه باهنر اهواز با استفاده از اسلحه کلاشنیکف مرتکب جنایت شده بود خبر داد. و اظهار داشت: این متهم به مدت هشت ماه متواری بود و در نهایتاً با همکاری و تلاشهای شبانهروزی نیروهای انتظامی به دام افتاد.
وی با اشاره به ابعاد پرونده و فرآیندهای قضایی به کار گرفته شده، گفت: پس از وقوع این جنایت هولناک، بلافاصله اقدامات قضایی و انتظامی برای شناسایی و دستگیری متهم آغاز شد. جعفری راد بازپرس شعبه نوزدهم دادسرای عمومی و انقلاب اهواز با تشخیص اهمیت موضوع، دستورات لازم را برای پیگیری مستمر صادر کردند.
بیشتر بخوانید؛
سرپرست دادسرای انقلاب اهواز افزود: نیروهای انتظامی و آگاهی استان با تلاشهای مداوم و پیگیریهای جمعی، در نهایت توانستند متهم را پس از 8 ماه متواری در شهرستان کرج شناسایی و دستگیر کنند.
باوی تأکید کرد : دستگاه قضایی با قاطعیت و جدیت با هرگونه عوامل ناامنی و برهم زنندگان نظم عمومی برخورد کرده و اجازه نمیدهد که رفتارهای مجرمانه، امنیت و آرامش شهروندان را به خطر بیاندازد.
وی ابراز امیدواری کرد که با اقدامات قاطع و مستمر، شاهد کاهش وقوع جرایم مشابه و افزایش رضایت عمومی باشیم.