۳۰ نفر سارق در قزوین دستگیر شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۴۳۴

۳۰ نفر سارق در قزوین دستگیر شدند

جانشین فرماندهی انتظامی قزوین از دستگیری ۳۰ سارق در طرح ارتقای امنیت اجتماعی استان خبر داد.
۳۰ نفر سارق در قزوین دستگیر شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی اصغر جمالی روز سه شنبه اظهار کرد: به دنبال مطالبات مردمی و در راستای برخورد با هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت، طرح پاکسازی نقاط آلوده و ارتقای امنیت اجتماعی در مناطق جرم خیز شهرستان قزوین اجرایی شد.

وی افزود: در اجرای این طرح ۴۸ ساعته که از توان و ظرفیت کلانتری‌ها و واحدهای گشت انتظامی استفاده شد، ماموران پس از تشکیل تیم‌های عملیاتی و اخذ دستور قضایی به مناطق مورد نظر اعزام شده و توانستند ۳۰ سارق را دستگیر و ۳۳ فقره سرقت را کشف کنند.

سرهنگ جمالی بیان کرد: کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق، ۱۶ هزار نخ سیگار خارجی و ۷۹۲ گرم انواع مواد مخدر از دیگر اقدامات پلیس در راستای اجرای این طرح بود.

این مسئول انتظامی گفت: در همین طرح سه خرده فروش مواد مخدر، ۱۱ معتاد متجاهر و ۴۷ اتباع غیرمجاز نیز دستگیر شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار