آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۶۰۰

درگیری حین رانندگی در مرودشت به قتل یک جوان ختم شد

فرمانده انتظامی مرودشت گفت: فردی که در درگیری جوان ۳۰ ساله‌ای را به قتل رسانده بود، با پیگیری پلیس تسلیم قانون شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علیرضا نوشاد سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: یک فقره درگیری منجر به قتل با سلاح سرد در محدوده دوربرگردان روستای فیروزی به پلیس گزارش و بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه کناره و پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مجروح ۳۰ ساله به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می‌کند، گفت: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد ۲ نفر راکب و ترک نشین یک دستگاه موتور سیکلت با راننده یک خودرو پراید درگیر و با سلاح سرد وی را به قتل می‌رسانند.

نوشاد تصریح کرد: با توجه به متواری شدن متهمین، کارآگاهان با رصد اطلاعاتی و شگرد‌های پلیسی موفق به شناسایی راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت شدند و متهمین که عرصه را بر خود تنگ می‌دیدند خود را تسلیم قانون کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه عامل اصلی وقوع این قتل که جوانی ۱۹ ساله بود علت و انگیزه درگیری را مسدود کردن راه حرکت آنها از سوی راننده پراید اعلام کرد، گفت: متهمین برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار