آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۶۴۵

عرضه ۲۰ هزار تن میوه و هزار تن خرما با ۳۰ درصد زیر قیمت بازار

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از ذخیره‌سازی ۲۰ هزارتن سیب درختی و پرتقال در استان‌ها و شهرستان‌ها خبر داد و گفت: براساس نظر کارگروه اعمال قیمت باید بین ۱۵ تا ۳۰ درصد زیرنرخ بازار باشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزار دانشجو، محمدرضا طلایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی امروز سه‌شنبه، ۱۴ اسفند با اشاره به وضعیت بازار میوه و خرما ماه مبارک رمضان و عید نوروز گفت: سازمان روستایی براساس تکلیفی که از طریق ستاد تنظیم بازار کشور محول شده امسال در سه محصول سیب درختی، پرتقال و خرمای ماه مبارک رمضان اقدام به ذخیره سازی در زمان‌های مشخصی که به طور عمده زمان‌های برداشت محصول بوده، انجام داده است.

وی ادامه داد: در حوزه دو محصول سیب و پرتقال اکنون بیش‌از ۲۰ هزار تن از این دو محصول رو در استان‌ها شهرستان‌ها ذخیره‌سازی شده و خرما بیش هزار تن خریداری شده در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه سهمیه استان‌ها در خود استان‌ها ذخیره شده است، گفت: این میوه‌ها در اختیار ستادهای تنظیم بازار استان به ریاست استانداران است و می‌توانند از هر زمانی که تشخیص بدهند ضرورت بازار است با قیمتی که خود کارگروه انجام می‌دهد، عرضه کنند.

طلایی عرضه این محصولات با نرخ ۱۵ درصد را حداقل دانست و افزود: تا ۳۰ درصد امکان اینکه زیر قیمت خرده فروشی در قالب غرفه‌هایی که توسط شهرداری به زیر مجموعه شرکت‌های تعاون روستایی استان‌ها واگذار می‌شود، عرضه کنند.

وی تصریح کرد: امسال دقت زیادی در کیفیت محصول داشتیم و با نظارت‌هایی که از سردخانه‌ها داشتیم گواه این است که میوه‌ها بر اساس استانداردهای تنظیم بازاری که ما مشخص کرده بودیم، تهیه شده است. همچنین امیدواریم محصول با همان قیمت مناسب در اختیار هموطنان قرار بگیرد تا سال خوبی را داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پایان اظهار کرد: هر کیلوگرم خرمای مضافتی ۱۴۸ هزار تومان تعیین شده که در استان‌ها خود کارگروه‌ها با توجه به کرایه حمل و نقل تعیین می‌کنند اما در برخی استان‌ها اعمال نرخ بین ۱۵ تا ۳۵ درصد زیر نرخ بازار امکان پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار