آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۴۴۰

توسعه فضای سبز، ضرورتی اساسی برای گرمسار است

فرماندار گرمسار بر ضرورت توسعه فضای سبز تأکید کرد و از مردم خواست در کاشت و نگهداری درختان مشارکت کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی همتی صبح جمعه در پویش کاشت درخت و توسعه فضای سبز شهرک‌های صنعتی گرمسار بابیان اینکه توسعه فضای سبز یک نیاز و ضرورت اساسی برای این شهرستان است، ابراز کرد: بر همین اساس پویش‌های مختلفی طی هفته منابع طبیعی در حال برگزاری است.

وی بابیان اینکه مهم‌تر از کاشت درخت، موضوع درخت داری است، افزود: حفظ و نگهداری از درختان و نهال‌های غرس شده نسبت به کاشت نهال از اهمیت بیشتری برخوردار است.

فرماندار گرمسار با بیان اینکه می‌بایست گیاهان مقاوم یا اقلیم خشک و کم آب این شهرستان کاشته شود، ابراز کرد: آبیاری با روش‌های نوین با توجه به شرایط کم آبی در نگهداری فضای سبز مؤثر است.

همتی بابیان اینکه به مناسبت هفته منابع طبیعی این پویش در سطح روستاهای گرمسار نیز آغاز شده است، افزود: وجود این کمربند سبز مانع از بروز ریزگرد و خسارت به زیر ساخت‌ها و همچنین ایجاد نشاط اجتماعی و جذب گردشگر می‌شود.

وی گفت: از شهروندان گرمساری درخواست داریم تا طی این هفته با کاشت درخت در پویش همگانی ایجاد فضای سبز شرکت و در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار