آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۴۳۷

رکود سنگین در بازار مصنوعات طلا/تقلب‌هایی در مساله عیار و ضرر سرمایه گذار

محمد کشتی‌ارای گفت: با وجودی که عطش مردم برای خرید طلا بالاست، اما بازار مصنوعات طلا در رکودی سخت و سنگین به سر می‌برد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در حالی این روزها آگهی های مختلفی از سرمایه گذاری در حوزه طلا منتشر می شود، عضو هیات رییسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف معتقد است که بازار مصنوعات طلا در رکودی سخت و سنگین به سر می‌برد و مردم غالبا ترجیح می‌دهند طلای خام یا آب شده خریداری کنند.

کشتی آرای در جواب این پرسش که آیا چنین اقدامی به دلیل بالا بودن هزینه‌ی ساخت از یک سو و مالیات بر ارزش افزوده از سوی دیگر نیست؟ گفت: حتما این دلایل موثر هستند و مردم می‌خواهند با این اقدام تا حدی سرمایه‌ی خود را بیشتر حفظ کنند، اما در بازار خرید و فروش طلای آب شده مشکلاتی هست که سرمایه‌گذار در بدو ورود به بازار آن را نمی‌بیند.

وی گفت: مردم از قدیم طلا می‌خریدند، استفاده می‌کردند و روز مبادا برای خرید مسکن و ... می‌فروختند. در این فضا، اما طلای آب شده، مشکلاتی برای فروش دارد. شما غالبا مجبور هستید که طلای آب شده را به همان فروشنده‌ای بدهید که از او طلا را خریداری کردید. طبیعتا باید قیمتی اعلامی را بپذیرید، چون گزینه‌ی چندانی برای فروش ندارید.

کشتی آرای افزود: در این قالب ممکن است تقلب‌هایی در حوزه‌ی عیار و .. نیز به وقوع بپیوندد وسرمایه‌گذار به طور کلی متضرر شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در عین حال توجه کنید که ممکن است شما به بخشی از سرمایه‌ی خود نیاز داشته باشید، در این شرایط چطور می‌خواهید بخشی از طلای آب شده‌ی خود را بفروشید. مجبورید همه‌ی قطعه‌ای که در اختیار دارید را بدهید. باید سرمایه‌گذار به این سدت مسائل توجه کند و سپس وارد این بازار پرریسک شود.

کشتی آرای با تاکید بر اینکه پیش از این طلای آب شده، کالایی برای معاملات درون صنفی و برای سازندگان طلا بود، گفت: باز شدن پای این کالا به معاملات عام خطراتی دارد که من فکر می‌کنم لازم است سرمایه‌گذار به آن فکر کند. مردم می‌توانند برای سرمایه‌گذاری، طلای کم اجرت خریداری کنند و در این قالب با حفظ ارزش پول خود در بلندمدت حتی مشکل مالی خود را برطرف کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار