آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۷۲۰
در گفت‌و‌گو با دانشجو

امیر نعمتی: ریزپرنده‌ها وارد سازمان رزم نیروی زمینی ارتش شدند + فیلم

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش از ورود ریزپرنده‌های بومی به سازمان رزم و توسعه شبیه‌ساز‌های پیشرفته خبر داد.

امیر سرتیپ نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اهمیت رصد تهدیدات و استفاده از تجهیزات نوین نظامی، گفت: ما تهدیدات و تحولات جهانی را به دقت رصد می‌کنیم و از تجربه جنگ‌های اخیر، به‌ویژه جنگ اوکراین، برای ارتقاء توانمندی‌های خود استفاده می‌کنیم و یکی از تجهیزات مهم در این جنگ‌ها، ریزپرنده‌ها بودند که با بررسی دقیق آنها، توانستیم نمونه‌های بومی و پیشرفته‌ای را در داخل کشور تولید کنیم.

وی افزود: ریزپرنده‌ها هم در صنعت دفاعی و هم در نیروی زمینی ساخته شدند و اکنون پس از طی مراحل ارزیابی، آموزش و سازماندهی، وارد سازمان رزم نیروی زمینی شده‌اند. این تجهیزات در حوزه آفندی و همچنین مقابله با ریزپرنده‌های دشمن به‌کار گرفته می‌شوند.

امیر نعمتی با تأکید بر اهمیت شبیه‌سازها در آموزش نیروها تصریح کرد: شبیه‌سازها امکان آموزش در محیطی ایمن، کم‌هزینه و کارآمد را فراهم می‌کنند و در نیروی زمینی تقریباً برای تمام تجهیزات نظامی از بالگرد و تانک گرفته تا پهپاد و خودروها، شبیه‌سازهای بومی داریم که به ارتقاء مهارت کارکنان کمک می‌کنند.

 

کد ویدیو

 

وی همچنین درباره خودروهای زرهی و محافظت‌شده نیروی زمینی گفت: «طی دو تا سه سال گذشته، خودروهای زرهی کاملاً بومی در داخل کشور طراحی و ساخته شدند. این خودروها به دست جهاد خودکفایی نیروی زمینی تولید شده‌اند و دانش فنی آن به صنعت دفاعی منتقل شده است. اکنون علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، قراردادهایی برای تولید و تحویل بیشتر این خودروها در حال انعقاد است.»

در پایان امیر نعمتی با اشاره به برنامه‌های آتی نیروی زمینی ارتش گفت: «ما با اتکا به توان داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، به‌دنبال به‌روز رسانی و تقویت تجهیزات و افزایش مهارت نیروها هستیم و در زمان مناسب پروژه‌های جدید و پیشرفت‌ها را به نمایش خواهیم گذاشت.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار