به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام قدرتالله خرمروز، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: کلنگ مجتمع فرهنگی ایثارگران در سفر دولت نهم و دهم به استان به زمین زده شد اما یکسال پس از کلنگزنی به دلیل عدم اعتبار پروژه تعطیل شد.
خرم روز افزود: این پروژه مدت ۱۷ سال تعطیل بود که در سفر دور دوم رئیس جمهور شهید به استان مبلغ ۵۰ میلیارد تومان از محل مسئولیتهای وزارت نفت به استان اختصاص یافت.
وی افزود: پروژه در مجموعه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که ۵۰ میلیارد تومان باقی مانده از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تامین میشود.
خرمروز در خصوص آخرین وضعیت قطعه دوم گلزار شهدای یاسوج گفت: در سفر دوم رئیس جمهور شهید مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای ساماندهی قطعه دوم گلزار شهدا اختصاص داده شده که ۱۰ میلیارد تومان آن جذب شده است.