آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۷۷۲

بازرسان نامحسوس در یاسوج فعال شدند

به منظور کاهش تخلفات رانندگی و پیشگیری از تصادف ها، طرح بازرسان افتخاری کنترل نامحسوس ترافیک در کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید محسن حسینی راد، رئیس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد در نشست با بازرسان نامحسوس پلیس راه و راهور استان گفت: براساس تبصره ۳ ماده ۲ قانون رسیدگی به جرایم رانندگی، پلیس راهور مجاز است از داوطلبان آموزش‌دیده و مورد اعتماد برای شناسایی و گزارش تخلفات رانندگی استفاده کند.

حسینی راد افزود: بازرسان افتخاری که از میان نخبگان، متخصصان حوزه مختلف داوطلبان واجد شرایط انتخاب شده‌اند، پس از گذراندن دوره‌های آموزشی، تخلفات را از طریق برنامه کاربردی ویژه به‌صورت لحظه‌ای ثبت و گزارش می‌کنند.

وی ادامه داد: این افراد می‌توانند برای ایمنی و انضباط بخشی به ترافیک و معابر کمک یار راهور باشند و با گذراندن دوره آموزشی، طبق قانون در تشخیص تخلف به پلیس کمک کنند.

حسینی راد هدف از داشتن بازرسان نامحسوس را ارتقای انضباط ترافیکی و ایجاد فضای ناامن برای افراد قانون گریز دانست و اضافه کرد:  پلیس با برخورد قانونی جدی جلوی هنجارشکنی، اجرای حرکات نمایشی، ویراژ رفتن، سرعت غیرمجاز، صدا‌های ناهنجار خودروها، تصادفات و قانون‌گریزی‌ها را در شب‌ها می‌گیرد. 

وی افزود: برای برخورد با رانندگان متخلف شب‌ها در سطح شهر یاسوج دو گروه نامحسوس در سطح شهر در حال شناسایی آنها هستند که پس از شناسایی به مراجع قضایی معرفی و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: دستکاری در پلاک خودرو شش ماه تا یک سال حبس جریمه دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار