آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۸۷۷

هر ۲ دقیقه یک نفر در خراسان شمالی دچار حادثه ترافیکی می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: هر دو دقیقه یک نفر در استان دچار مصدومیت ترافیکی می‌شود و بیشتر این افراد در بیمارستان‌های بجنورد، آشخانه و شیروان بستری می‌شوند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احمد هاشمی امروز دوشنبه در نشست خبری پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: بر اساس آمار، هر دو دقیقه یک نفر در استان دچار مصدومیت ترافیکی می‌شود و بیشتر این افراد در بیمارستان‌های بجنورد، آشخانه و شیروان بستری می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: روزانه ۴۴ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در بیمارستان‌های استان بستری می‌شوند؛ آماری که نگران‌کننده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری، هشت هزار و ۱۰۰ نفر بر اثر تصادف در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بستری شده‌اند و در مجموع، ۱۳ هزار و ۴۵۳ مصدوم در بیمارستان‌های استان تحت درمان قرار گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مصدومان تصادفات استان را موتورسواران تشکیل می‌دهند، افزود: نیمی از این تصادفات منجر به فوت می‌شود.

وی ادامه داد: بیشترین مصدومان افراد زیر ۴۰ سال هستند که دچار صدمات جسمی و قطع نخاعی می‌شوند و این موضوع هزینه‌های مالی زیادی را به همراه دارد.

هاشمی با اشاره به اجرای پویش «نه به تصادف» یادآور شد: باید در این زمینه مداخله‌ای جدی صورت گیرد. رئیس‌جمهور نیز در این موضوع پیشرو بوده و برای موفقیت این پویش، تغییر رفتار در جامعه ضروری است.

وی تأکید کرد: لازم است نگرش افراد نسبت به تصادفات تغییر کند. این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات و پیامد‌های تصادفات رانندگی اجرا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: این پویش زمانی موفق خواهد بود که رسانه‌ها نیز نقش فعالی ایفا کنند و با تولید محتوای هدفمند، به اصلاح رفتار رانندگان کمک نمایند.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی در تغییر نگرش‌ها و رفتار‌های رانندگان داشته باشند و در نهایت، شاهد کاهش تلفات جاده‌ای باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار