آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۹۲۱

تحریم، روند مبارزه با مواد مخدر را به چالش می‌کشد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه علیه دولت جمهوری اسلامی ایران، روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را به چالش می‌کشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ذوالفقاری نماینده رئیس جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اجلاس CND کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل در وین گفت: ستاد مواد مخدر این پیشنهادها را دارد؛ یکی از آنها افزایش همکاری‌ها، به اشتراک گذاشتن اطلاعات، کمک‌های فنی، ارائه تجهیزات است و همچنین انتقال فناوری‌ها به کشورهایی که تحت تأثیر قاچاق مواد مخدر و تولید و توزیع آن هستند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: تنوع در انتقال کمک‌های و همچنین انتقال روش‌های علمی برای کمک به افرادی که مواد مخدر آلوده شده‌اند. در این رابطه لزوم تسهیل تبادل آخرین تجربیات و یافته‌ها مورد تاکید است.

ذوالفقاری ادامه داد: ابتکار و سازوکارهای موفق منطقه‌ای همچون کمیسیون‌های فرعی، برنامه منطقه‌ای افغانستان و کشورهای همسایه و ابتکار سه جانبه به دلیل کاهش منابع مالی متوقف و یا نیمه فعال شده‌اند، لذا جا دارد تا جامعه بین‌المللی حمایت‌های لازم را از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد به عنوان نمونه‌های بارز همکاری‌های منطقه‌ای به عمل آورد.

وی افزود: در خاتمه یادآور می‌شود اعمال تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه علیه دولت جمهوری اسلامی ایران نه تنها موجب افزایش هزینه‌های اجرای برنامه‌های درمانی و کاهش آسیب برای مردم می‌شود؛ بلکه روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را نیز به چالش می‌کشد.

ذوالفقاری در پایان گفت: لذا در راستای اجرای قطعنامه‌های متعدد کمیسیون مواد مخدر و شورای حقوق بشر خواستار پایان بخشیدن به تحریم‌ها و ارائه کمک‌های مؤثر فنی و تجهیزاتی به کشورهای خط مقدم مبارزه با مواد مخدر هستیم. ضمناً با مشارکت دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد رویداد علمی کاهش آسیب در حاشیه این نشست برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار