آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۰۳۶

قیمت نفت روز سه‌شنبه ۲۱ اسفند/ کاهش قیمت‌ها همچنان ادامه دارد

برای دومین روز متوالی قیمت نفت به دلیل اعمال تعرفه‌های گمرکی آمریکا بر ککالاهای چین، مکزیک، کانادا و افزایش تولید اوپک پلاس، کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برای دومین روز متوالی قیمت نفت به دلیل اعمال تعرفه‌های گمرکی آمریکا بر ککالا‌های چین، مکزیک، کانادا و افزایش تولید اوپک پلاس، کاهش یافت.

 

قیمت نفت برنت با ۶ سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۲۲ سنت رسید. در حالی که قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، با ۱۳ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش به ۶۵ دلار و ۹۰ سنت در هر بشکه رسیده است.

 

سیاست‌های ترامپ در حمایت از تولید داخل بازار‌ها را در سراسر دنیا بی‌ثبات کرده‌است. ترامپ ابتدا بر واردات از کانادا و مکزیک، بزرگ‌ترین عرضه‌کنندگان نفت به این کشور عوارض وضع کرد و بعد آن را به تعویق انداخت. آمریکا همچنین عوارض بر واردات کالا‌های چینی را افزایش داده است. چین و کانادا هم عوارض تلافی‌جویانه بر محصولات آمریکایی وضع کرده‌اند.

 

ترامپ در اوایل هفته گفت احتمالا یک دوره انتقال برای اقتصاد وجود دارد، اما مشخص نکرد آیا آمریکا می‌تواند با رکود به‌وجودآمده ناشی از نگرانی‌های بازار بورس درمورد سیاست‌های عوارض او مواجه شود یا نه. اظهارنظر‌های ترامپ موجی از فروش را به راه انداخته، چون سرمایه‌گذاران رشد ضعیف‌تر تقاضا را پیش‌بینی می‌کنند.

 

بازار بورس آمریکا که قیمت نفت دنباله‌روی آن است در روز دوشنبه سقوط کرد. هر سه شاخص بزرگ بورس افت شدیدی داشتند. شاخص اس‌پی ۵۰۰ بیشترین کاهش یک‌روزه را از هجدهم دسامبر تعجب کرد و نزدک هم ۴ درصد افت داشت، یعنی بیشترین کاهش یک‌روزه از سپتامبر ۲۰۲۲.

 

وزیر بازرگانی آمریکا در روز یکشنبه گفت ترامپ از فشار عوارض بر مکزیک، کانادا و چین کم نخواهد کرد.

 

در سمت عرضه نیز، الکساندر نواک معاون نخست‌وزیر روسیه در روز جمعه گفت ائتلاف اوپک پلاس با افزایش تولید از ماه آوریل موافقت کرده، اما در صورت بی‌ثباتی بازار از این تصمیم صرف‌نظر خواهد کرد.

 

قیمت نفت اوپک در ساعات اخیر ۸۰ سنت معادل ۱.۱۱ درصد افزایش یافت و به ۷۲ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت سنگین ایران در اوپک نیز با یک دلار و ۱۹ سنت معادل ۱.۶۹ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۱۳ سنت رسید.

 

از طرفی در هفته‌های اخیر آمریکا مجوز شرکت نفت و گاز شورون را برای فعالیت در ونزوئلا و صادرات نففت این کشور لغو کرد. این تصمیم با کاهش عرضه این کشور در بازار‌های جهانی همراه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار