آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۸۷۹
در مراسم ملی بزرگداشت روز شهید؛

پزشکیان: واقعا در قبال خانواده شهدا نمیدانم چه بگویم/وقتی رهبری هست سر چه چیزی باید دعوا کنیم؟+فیلم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید ارزش‌ها، باورها و اعتقادات شهدا در جامعه جاری و ساری شود، گفت: وجود مشکل برای خانواده شهدا و کسانی که جان خود را برای مملکت فدا کردند، غیر قابل قبول است این بار سنگینی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «مسعود پزشکیان» امروز چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ در آیین بزرگداشت روز شهید و دیدار با خانواده ایثارگران، اظهار داشت: بار سنگین مسئولیت شهادت شهدای عزیز بر دوش ماست و وظیفه ماست که راه آنها و ارزش‌هایی که آنها جان خود را در این راه فدا کردند، را ادامه دهیم. شهدا فرزندان، پدران، مادران خود را تنها گذاشتند و درک این مسئله برای کسی که در آن فضا نیست بسیار مشکل است. امیدوارم که خداوند به ما کمک کند و شرمنده خون این عزیزان و پدران و مادرانی که جگرگوشه خود را برای سربلندی و عزت این مملکت فدا کردند، نشویم.

پزشکیان افزود: باید تلاش کنیم که ارزش، باور و اعتقاد شهدا در جامعه جاری و ساری شود؛ این بار سنگینی است. هنگامی که در دولت از مشکلات خانواده شهدا صحبت می‌شود برایم غیرقابل تصور است. کسانی که رفتند و جان خود را در راه این مملکت فدا کردند و لذا عدم توجه به خانواده این عزیزان رنج آور است.

وی ادامه داد: اگر به خانواده شهدا رسیدگی نکنیم در روز قیامت نمی‌توانیم جوابگوی خداوند متعال باشیم.

کد ویدیو

پزشکیان گفت: هر کاری از دستمان بربیاید برای کمک به خانواده شهدا، فرزندان، پدران و مادران این عزیزان انجام خواهیم داد و تلاش می‌کنیم بتوانیم بار سنگین خدمت به شهدا را به سرانجام برسانیم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: شهدا ارزش‌ها و باروهایی داشتند که برای ایران، اسلام، عدالت،حق، انصاف و آزادگی جان خود را فدا کردند و ما باید آن ارزش‌ها را در جامعه پیاده کنیم. ما مدیون این عزیزان هستیم و باید به خانواده آنها خدمت کنیم و البته مسئولیت سنگین‌تر، ایجاد و برپایی ارزش‌هایی است که شهدا به آن پایبند بودند.

وی اظهار داشت: ما در جهاد اکبر هستیم؛ بسیار سخت است که در مقابل وسوسه‌های منیت، قدرت، شهرت، حزب، جناح، دسته و قوم و قبیله مقاومت کنیم و به فکر حق و عدالت و خدمت به مردم باشیم. تمام دعواهایمان بر سر منیت‌هاست، خدمت به مردم دعوا ندارد آنکه می‌خواهد خدمت کند این گوی و این میدان؛ اگر من بلد نیستم، توان ندارم و شما مردید این گوی و این میدان بیایید و مشکلات مردم را حل کنیم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: با هم دعوا می‌کنیم که بر جای یکدیگر بنشینیم، به هم تهمت می‌زنیم تا رقبا را از میدان حذف کنیم و بمانیم. خدمت به مردم دعوا نیاز ندارد، منت بر کسی که از وقت و پول و مهارت و علم خود برای خدمت به مردم وقت بگذارد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار