۶۵۰ مورد تخلف صنفی در استان مرکزی ثبت شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۳۰۶

۶۵۰ مورد تخلف صنفی در استان مرکزی ثبت شد

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی گفت: در بازرسی‌های طرح تنظیم بازار شب عید، ۶۵۰ تخلف صنفی در ۲۹۰۰ واحد ثبت شد.
۶۵۰ مورد تخلف صنفی در استان مرکزی ثبت شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید بسطامی رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی گفت: طرح تنظیم بازار شب عید از هشتم اسفندماه جاری آغاز شده و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال آتی ادامه دارد.

وی بیان کرد: ۴۰ بازرس در این طرح با اتاق اصناف همکاری دارند که از مشارکت بسیج اصناف نیز برای کنترل بازار شب عید و ماه مبارک رمضان در قالب گشت مشترک استفاده شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی گفت: برای ارتباط مردم با بازرسان اتاق اصناف و جلوگیری از گران‌فروشی در اراک، ۲ کیوسیک ثابت تدارک شده و در شهرستان‌ها هم به صورت سیار به شکایت مردم رسیدگی می‌شود.

بسطامی تاکید کرد: مردم در خرید کالا دقت داشته باشند تا اقلامی که تهیه می‌کنند برچسب قیمت داشته باشد و در صورت افزایش قیمت، شکایت خود را به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند.

وی افزود: آجیل، خشکبار، کیف، کفش و شیرینی از دسته اقلامی است که توسط بازرسان اتاق اصناف در اجرای طرح نظارت بازار، مورد کنترل قرار می‌گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار