کد خبر:۱۲۳۹۴۰۷

رییس کل دادگستری: ۸۱ زندانی در سمنان همزمان با ماه رمضان آزاد شدند

رییس کل دادگستری سمنان گفت: بازدید قضات از زندان‌های این استان در ماه مبارک رمضان به آزادی ۸۱ زندانی و اعطای ارفاق قانونی به ۲۰۴ مددجوی دارای شرایط منجر شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری روز جمعه پس از بازدید از اردوگاه کاردرمانی و حرفه آموزی استان و بازداشتگاه موقت زندان مرکزی سمنان افزود: ساماندهی وضعیت زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌های این استان از اولویت‌های مهم دستگاه قضایی سمنان است.

وی گفت: کمک مالی به اقتصاد خانواده‌های زندانیان با اشتغال و حرفه آموزی زندانیان دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه نظارت بر زندان‌ها و روند اجرای محکومیت و پیگیری وضعیت زندانیان از تکالیف قانونی مسولان قضایی است، بیان کرد: بازدید منسجم و هماهنگ استانی از زندان‌ها امکان استفاده از فرصت قانونی برای زندانیان را فراهم می‌کند تا از مزیت‌های تسهیلات قانونی استفاده کنند.

رییس کل دادگستری سمنان اظهار کرد: زندانیانی که مرتکب جرایم خشن، سلب امنیت و سرقت اموال مردم شدند، از هیچگونه ارفاقی به‌ویژه در ایام آغاز سال جدید برخوردار نخواهند شد.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استان‌های شمالی به استان‌های جنوبی کشور است و به عبارتی می‌تواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش‌آفرین باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار