آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۵۱۷
دبیر انجمن نساجی ایران در گفت‌و‌گو با «دانشجو»

واردات پارچه باید سقف ارزی داشته باشد/ پارچه‌هایی که مشمول ممنوعیت واردات می‌شوند، مشخص نیستند

شجاع الدین امامی رئوف گفت: حجم واردات پارچه باید سقف ارزی داشته باشد و میزان آن کاهش پیدا کند. با توجه به گستردگی انواع محصولات در حوزه نساجی، باید ببینیم دستور رئیس جمهور شامل کدام پارچه‌ها خواهد شد.

شجاع الدین امامی رئوف دبیر انجمن نساجی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با دستور اخیر مسعود پزشکیان رئیس جمهور در رابطه با ممنوعیت واردات پارچه‌هایی که تولید داخل دارد، گفت: دستور رئیس جمهور مبنی بر ممنوعیت واردات پارچه، موضوعی است که بعد از دیدار فعالان اقتصادی با رهبری نیز مطرح شد و قرار شد که از طریق معاون اول رئیس جمهور پیگیری شود.

 

وی افزود: ما چندین جلسه با وزارت صمت تشکیل دادیم. به صورت کلی در رابطه با چند نکته به تفاهم رسیدیم. نکته اول اینکه حجم واردات پارچه باید سقف ارزی داشته باشد و میزان آن کاهش پیدا کند.

 

امامی رئوف ادامه داد: همچنین قرار شد از بازسازی و نوسازی صنعت نساجی حمایت شود؛ پروسه ثبت سفارش تخصیص و تامین ارز برای نوسازی ماشین‌آلات نساجی، تسهیل شود.

 

وی با بیان این موضوع که بخش عمده‌ای از پارچه‌ها از مناطق آزاد و بازارچه‌های مرزی وارد می‌شود، اظهار کرد: یکی دیگر از نکاتی که در جلسه مطرح شد این بود که در این مناطق باید نظارت بیشتری صورت بگیرد تا ورود پارچه توسط تجار محدود شود و تحت نظارت دفتر صنایع منسوجات و پوشاک قرار بگیرد تا کاهش پیدا کند.

 

دبیر انجمن نساجی ایران در ادامه عنوان کرد: موضوع دیگر این است که واردات کالا‌هایی مشابه که ساخت داخل دارند، ممنوع شود. با توجه به گستردگی انواع محصولات در حوزه نساجی، باید ببینیم دستور رئیس جمهور شامل کدام پارچه‌ها خواهد شد.

 

وی افزود: اگر جهت گیری دولت بر حمایت از صنعت نساجی باشد و واردات را محدود کند، به نظر می‌رسد ما در حوزه بافندگی، رنگرزی و چاپ و تکمیل، نیاز به سرمایه‌گذاری جدید و بازسازی داریم. همچنین فرصت خوبی برای رشد آنها فراهم می‌شود. همچنین دو دسته پارچه تاری‌پودی بافت و حلقوی‌بافت داریم که نیاز داریم در زمینه بافندگی سرمایه‌گذاری خوبی انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار