کد خبر:۱۲۳۹۵۲۱

تشکیل ۳۶۸ پرونده تعزیراتی برای اصناف در تبریز

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان‌ شرقی از تشکیل پرونده تعزیراتی برای ۳۶۸ واحد صنفی متخلف در ایام نوروز در تبریز خبر داد‌.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صمد حضرتی با اشاره به حضور سه اکیپ نظارتی تعزیرات حکومتی در دو شیفت قبل از ظهر و بعدازظهر در راستای نظارت بر اماکن در ایام پایان سال، اظهار کرد: این اکیپ‌ها وضعیت تأمین و توزیع کالا و خدمات، انبار‌های دپوی کالا و گرانفروشی را رصد می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ واحد صنفی حق افزایش قیمت را ندارد، گفت: در سال‌های گذشته سازوکار مشخص برای نظارت وجود نداشت، اما در سال جاری، با تقسیم نواحی مختلف شهری، گشت‌های نظارتی با نهاد‌های متولی اصناف، اقدام به نظارت می‌کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی، تأکید کرد: در بحث نظارت بر اصناف و اماکن، اصل بر پیشگری است و در این راستا یک‌هزار و ۲۶۸ واحد صنفی بازرسی شده و برای ۳۶۸ مورد پرونده تعزیراتی در ایام نوروز در تبریز تشکیل شده است.

حضرتی خاطرنشان کرد: اگر واحد‌های صنفی، علی‌رغم تذکر‌های صنفی، موارد مدنظر تعزیرات حکومتی را رعایت نکنند، آن واحد پلمب خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار