کد خبر:۱۲۳۹۹۸۰

تولید سالانه ۱۵۰ میلیون بچه ماهی در لرستان

مدیرکل شیلات لرستان گفت: سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون بچه ماهی در استان تولید و عرضه می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کیارش بیرانومد اظهار کرد: ۲۷ مرکز تکثیر حد واسط با ظرفیت تولید بیش از ۲۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی سالانه در این استان وجود دارد.

وی افزود: لرستان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طبیعی از جمله رودخانه‌هایی با طول بیش از ۲ هزار و ۴۵۰ کیلومتر و خروجی سالانه بیش از ۱۱ میلیارد متر مکعب آب، به یکی از قطب‌های مهم آبزی‌پروری کشور تبدیل شده است.

مدیرکل شیلات لرستان تاکید کرد: این استان در حال حاضر میزبان بیش از ۷۰۰ مزرعه پرورش ماهی است که تولیدات آن تا پایان امسال به حدود ۴۲ هزار تن رسیده و پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال‌های آینده به بیش از ۶۰ هزار تن افزایش یابد.

بیرانوند یادآور شد: صنعت آبزی‌پروری در لرستان به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای حدود ۲۰ هزار نفر اشتغال‌زایی کرده است.

وی اضافه کرد: با بهره‌برداری از هفت مجتمع بزرگ آبزی‌پروری که زیرساخت‌های آنها در حال احداث است، پیش‌بینی می‌شود، بیش از ۲۵ هزار شغل جدید ایجاد شود.

مدیرکل شیلات لرستان گفت: با توجه به شرایط آب‌ و هوایی مطلوب، لرستان این پتانسیل را دارد که سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع آبزیان تولید کند.

بیرانوند همچنین به توسعه صنایع وابسته به آبزی‌پروری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۶ کارخانه تولید خوراک آبزیان و پنج کارخانه عمل‌آوری آبزیان در استان فعال هستند، اما با توجه به نیازهای موجود این تعداد کافی نیست و از سرمایه‌گذاران دعوت می‌ شود تا با توجه به ظرفیت‌های بالای استان، در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

به گفته وی حدود ۵۰ درصد از ظرفیت تولید بچه ماهی کشور در استان لرستان متمرکز است.

مدیرکل شیلات لرستان تاکید کرد: تلاش می کنیم لرستان را به عنوان استان پایلوت در زمینه ایجاد مراکز اصلاح نژاد ماهی معرفی و با تولید بچه ماهی مورد نیاز کل کشور در این استان، از خروج ارز و واردات تخم چشم‌زده جلوگیری کنیم.

لرستان با تولید بیش از ۳۷ هزار تن ماهی قزل‌آلا رتبه اول تولید ماهیان سردابی کشور را نیز در اختیار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار