آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۰۲۵

صنعت حجاری هفشجان در آستانه ملی شدن است

شهردار هفشجان با اشاره به اینکه یکی از حرفه‌های قدیمی این شهر سنگ‌تراشی و یکی از حرفه‌های جدید جوشکاری است، تصریح کرد: در آستانه ثبت این شهر به عنوان شهر ملی سنگ‌تراشی هستیم چراکه سابقه این حرفه در هفشجان به ۹ هزار سال پیش برمی‌گردد و هنرمندان شهر در این صنعت حرفی برای گفتن دارند لذا در صدد ثبت این امتیاز در تلاش هستیم.

صنعت حجاری هفشجان در آستانه ملی شدن است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داود رشیدی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بودجه شهرداری هفشجان سالانه ۱۰۰ درصد افزایش داشته است، گفت: سال گذشته بودجه شهرداری ۵۵ میلیارد تومان بود که با افزایش ۱۲۰ درصدی این مبلغ در سال جاری به ۱۲۰ میلیارد تومان رسید که ۸۰ میلیارد تومان از این مبلغ صرف ۵۰ پروژه عمرانی شده است.
شهردار شهر هفشجان افزود: طرح شنبه‌های عمرانی از ابتدای سال جاری آغاز شد که هر هفته یک طرح عمرانی را آغاز می‌کردیم و تا تاریخ ۲۸ تیرماه ۱۷ شنبه داشتیم که ۱۷ طرح عمرانی شامل رنگ‌آمیزی تیرچراغ برق، جداول شهری و ... پایان یافت و پروژه‌های بلند مدت نیز در حال اجرا می‌باشند.

تقسیم عادلانه اعتبار در پروژه‌های هفشجان

وی با بیان اینکه تقسیم اعتبارات با توجه به افزایش اعتبار عادلانه بین همه پروژه‌ها و محله‌های شهر تقسیم شده است، ادامه داد: بازسازی فاز دوم گلزارشهدا و آرامستان، منطقه گردشگری چشمه‌زنه، امامزاده شاه نظرخاتون، بافت فرسوده، خیابان‌های شهری و ... پروژه‌های هستند که اعتبار آنها به صورت عادلانه تقسیم شده است.

ساخت ۲ زمین چمن مصنوعی در دستور کار شهرداری

رشیدی با بیان اینکه متاسفانه سرانه ورزشی در استان کم است، گفت: شهرداری برای کمک به تربیت‌بدنی در راستای افزایش سرانه ورزشی از ظرفیت پارک‌ها و چمن‌های مصنوعی استفاده می‌کند لذا ساخت ۲ زمین چمن مصنوعی را در دست برنامه‌ریزی دارد.

صنعت حجاری هفشجان در آستانه ملی شدن 

شهردار هفشجان با اشاره به اینکه یکی از حرفه‌های قدیمی این شهر سنگ‌تراشی و حجاری و یکی از حرفه‌های جدید جوشکاری است، تصریح کرد: شهر هفشجان به عنوان شهر ملی جوش ایران ثبت شده است و اکنون در آستانه ثبت این شهر به عنوان شهر ملی سنگ‌تراشی هستیم چراکه سابقه این حرفه در هفشجان به ۹ هزار سال پیش برمی‌گردد و هنرمندان شهر در این صنعت حرفی برای گفتن دارند لذا در صدد ثبت این امتیاز در تلاش هستیم.

رشیدی با اشاره به اینکه ساخت رستوران و کافی‌شاپ در چشمه زنه از سال گذشته در دستور کاری این سازمان قرار گرفت، بیان کرد: مشکلات زیرساختی از جمله آب آشامیدنی، گاز و جاده موانع برطرف راه پروژه بودند که در سال جاری خط لوله گازرسانی تا چشمه رسید، فاز دوم جاده منطقه نیز در حال آسفالت است و حفاری آب‌رسانی نیز به زودی آغاز می‌شود و تا ماه‌های آینده سرمایه‌گذاران در هفشجان سرمایه‌گذاری خواهند کرد.
وی با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی و گردشگری در این مرکز باعث جذب سرمایه‌گذار و اشتغالزایی در هفشجان می‌شود، ادامه داد: ۸۲ هکتار بافت فرسوده ثبت شده در شهرداریم که تمامی خیابان‌های این بخش آسفالت شده و بخش‌هایی که نیاز به پیاده‌رو و سنگ‌فرش داشت بازسازی شده است.
شهردار هفشجان گفت: اولین چراغ راهنمایی این شهر سال گذشته در چهارراه نواب نصب شد که این امر سبب کاهش تصادف گشت و چراغ‌های دیگر امسال در میدان امام و چهارراه کاشانی نصب شدند.

وی در پایان به عملکرد ضعیف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خط هفشجان-شهرکرد اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه در خط ویژه و حمل و نقل عمومی شهرکرد-هفشجان مشکلاتی وجود دارد از جمله ناوگان فرسوده مینی‌بوس‌ها و نامنظم بودنشان که سبب ایجاد مشکلات برای دانش آموزان در دوران مدارس شده است که شهرداری آمادگی لازم برای مدیریت این بخش را نیز دارد.
صنعت حجاری هفشجان در آستانه ملی شدن است

لازم به ذکر است که خبرنگاران بعد از جلسه از ۱۶ پروژه‌ شامل رنگ آمیزی جداول سطح شهر هفشجان، عملیات اجرایی فاز سوم چشمه زنه، فاز دوم تعریض، ترمیم زیرسازی و موزائیک فرش پیاده روی بلوار شهدا، درختکاری سطح شهر، چشمه زنه و امامزاده شاه منظر خاتون، احداث چایخانه امام رضا (ع) در پارک معلم هفشجان، رنگ آمیزی پایه های چراغ برق، محوطه‌سازی گلزار شهدای گمنام، آسفالت خیابانهای جانبازان، امتداد خیابان بعثت، حدفاصل خیابان کاشانی، و حدفاصل خیابان نهضت و نواب شرقی (کوچه۲۹)، آسفالت خیابان کاشانی از چهارراه کاشانی تا پل اندرزگو و آسفالت ورودی شهر، زیرسازی و آسفالت خیابان ۱۵ خرداد و بن بست مقداد، عملیات عمرانی تعریض و بازسازی پیاده رو خیابان نهضت، نقاشی و نصب المان‌ دیوار بسیج و مدرسه معراج، اصلاح کانال انتقال آب محله لک لک، عملیات اجرایی انتقال گاز به مجموعه گردشگری چشمه زنه، آماده سازی و زیر سازی جاده دسترسی به مجموعه گردشگری چشمه زنه، ساخت و نصب پل های فلزی، دال و پل های سیمانی خیابان نهضت بازدید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار