آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۳۷۱

بانک ژنتیکی مجرمان در گلستان راه‌اندازی شد

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: ایجاد بانک ژنتیکی مجرمان از مهم‌ترین اقدامات در حوزه تسریع در به نتیجه رساندن پرونده‌ها در استان گلستان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، حیدر آسیابی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری مشکلات مربوط به ۲۱۱ شرکت و واحد تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح شد که مشکلات ۱۸۷ شرکت برطرف شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۱۳ میلیارد تومان مطالبات معوق بانک‌های استان با حمایت دادگستری وصول شده است، افزود: این اتفاق بزرگی برای استان بود همچنین در این مدت از تعطیلی ۱۴ واحد تولیدی هم جلوگیری شد.

رئیس کل دادگستری گلستان بر ضرورت تفویض اختیارات به استان‌ها برای حل مشکلات اقتصادی تأکید کرد و گفت: تجربه نشان داده که تصمیمات استانی در بسیاری از موارد از مصوبات متمرکز کارآمدتر هستند بنابراین نباید منتظر تصمیمات مرکز ماند. امروزه کشاورزی سنتی و قدیمی غرق‌آبی برای استان توجیه اقتصادی ندارد و از سوی دیگر منابع آبی استان را نابود می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد آب مصرفی استان در حوزه کشاورزی است، افزود: ۱۵ درصد از منابع آبی استان در حوزه صنعت و شرب که همان مصرف خانگی است، استفاده می شود.

آسیابی تمرکز بیش از حد استان در دهه‌های گذشته بر کشاورزی را یکی از عوامل توسعه نیافتگی گلستان برشمرد و گفت: در کنار این مسئله به توسعه صنایع تبدیلی در منطقه هم توجهی نشده است.

رئیس‌کل دادگستری گلستان وجود صنایع تبدیلی در استان را منجر به اشتغال و افزایش سرانه درآمد مردم دانست و افزود: استان باید به سراغ کشاورزی نوین برود تا با کمترین مصرف آب بالاترین بهره‌وری ایجاد شود.

رئیس کل دادگستری گلستان همچنین به اقدامات شاخص در حوزه پزشکی قانونی، ساخت‌وسازهای مرتبط با زندان‌ها و افزایش اشتغال در این بخش اشاره کرد و افزود: ایجاد بانک ژنتیکی مجرمان از مهم ترین اقدامات در حوزه تسریع در به نتیجه رساندن پرونده ها در استان است.

وی افزود: میانگین زمان رسیدگی پرونده ها در اداره کل تعزیرات حکومتی استان، بسیار کوتاه است که نشان از سرعت در رسیدگی به تخلفات دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار