بسیج دانشجویی هسته‌های مقاومت را در سراسر دنیا بوجود آورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۴۱
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اراک:

بسیج دانشجویی هسته‌های مقاومت را در سراسر دنیا بوجود آورد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اراک بر نقش بسیج دانشجویی به عنوان بدنه متفکر نظام در بیداری اسلامی و تداوم آن تاکید کرد و گفت: بسیج دانشجویی باید هسته‌های مقاومت را در سراسر دنیا بوجود آورد.

محسن خسرو آقایی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، ضمن بررسي تحولات منطقه گفت: تاریخ نشان داده، ظالم و ظلم به مرور زمان از صفحه روزگار محو و افرادی که بدنبال عدالت بودند در سایه استقامت و پایمردی کاخ های ظلم و ستم را ویران کرده اند.

 

وي با اشاره به عملکرد دولت های لیبی، یمن و بحرین در سرکوب قیام های حق طلبانه مردمی، افزود: امروز خاورمیانه و جهان اسلام آبستن حوادثی هستند که بی شک آینده جهان را بطور اساسی تغییر مي دهد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اراک تصريح كرد: آنچه که در کشورهای مصر، بحرین، لیبی و یمن شاهد هستیم عدم مبارزه با استکبار جهانی است که این روزها یکسره فریاد شده این در حالي است كه مبارزه در راه حق و راستی همیشه با مشقت و مجاهدت با بذل جان و خون همراه بوده است.

 

آقایی ادامه داد: انقلاب هاي منطقه به فرموده مقام معظم رهبري با صبر و استقامت به پیروزی مي رسند.

 

وي با تاکید بر اسلامی بودن انقلاب ها گفت: برخی مقامات غربی سعی دارند ماهیت انقلاب ها را غیر اسلامی نشان دهند؛ چراكه دیکتاتورها حاضر به خالی كردن عرصه نیستند و منافع اربابان غربی و آمریکایی را در این مناطق مرتفع مي كنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اراک بیان داشت: تجربه انقلاب اسلامی ایران خصوصا در جنگ تحمیلی در این مناطق در حال اجرا شدن است؛ چراكه مقاومت، ما را در جنگ پیروز کرد.

 

آقايي تصريح كرد: مردم مسلمان بحرین، لیبی و یمن با خیزش اسلامی نشان دادند که اهل مبارزه هستند و از شهادت هراسی ندارند.

 

وی ادامه داد: بحران تنها در برخی کشورهای منطقه رخ داده است و در کشور بحرین با نسل کشی شیعه توسط آل خلیفه و آل سعود و همراهی سران غربی آمریکا درحال رخ دادن است و ایران اسلامی بی شک با پیشرفت های عظیم مادی و معنوی می تواند الگوی مناسبی در کشورهای منطقه باشد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اراک به اهمیت و نقش بسیج دانشجویی به عنوان بدنه متفکر نظام در بیداری اسلامی و تداوم آن تاکید کرد و گفت: بسیج دانشجویی باید هسته های مقاومت را در سراسر دنیا بوجود آورد و نقش بسیج دانشجویی در بیداری اسلامی پر رنگ باشد.

 

آقايي خاطرنشان كرد: بسيج دانشجويي باید پا به پای رهبر انقلاب از این قیام های اسلامی حمایت و در راستای تبیین ماهیت این انقلاب ها در بدنه دانشجویی اقدام کند./انتهای پیام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار