به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا کریمی دادستان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، بااشاره به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت، اظهارکرد: برای برگزاری مراسمات نوروزی باید شان ماه مبارک رمضان حفظ شود.
وی افزود: کرمانشاه به واسطه جاذبه های گردشگری فراوان، هرساله در ایام نوروز میزبان مسافران نوروزی است که باید سعی کنیم با خاطره خوبی این استان را ترک کنند.
دادستان کرمانشاه با تاکید براینکه باید امنیت گردشگران نوروزی در کرمانشاه به صورت کامل تامین شود، عنوان کرد: لازم است که ضابطین دستگاه قضایی گشت زنیهای خود را در اماکن گردشگر پذیر استان افزایش دهند.
وی تصریح کرد: همچنین تمام سارقان حرفهای، مجرمان سابقه دار و اراذل و اوباش سطح استان در این مدت کاملا تحت نظر و رصد خواهند بود.
کریمی اضافه کرد: به منظور کاهش سرقتها در سطح استان در این ایام اعطای مرخصی به سارقان زندانی را تا ۲۰ فروردین ماه لغو کردهایم.
وی در پایان گفت: همه دستگاههای ذیربط باید پای کار باشند تا ضریب ارتقاء امنیت استان در ایام نوروزی بالا رود.