کد خبر:۱۲۴۰۹۰۹

سفر‌های نوروزی؛ جان‌باختن ۶۲ نفر در تصادفات طی ۳ روز!

رئیس پلیس راهور گفت: از ۲۵ اسفند (ابتدای شروع طرح نوروزی ۱۴۰۴) تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، در مجموع ۹۳۶۹ فقره تصادف در کشور گزارش شده است. این تصادفات منجر به فوت ۶۲ نفر و مجروح شدن ۱۹۴۵ نفر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا امروز از آغاز طرح نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: در این طرح که از تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ شروع شده است، با حضور تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های مرتبط همچون امداد و نجات، آتش‌نشانی، هلال‌احمر و مدیریت بحران به اجرا درآمده است و هدف اصلی آن تأمین ایمنی بیشتر برای مسافران نوروزی و کاهش چشمگیر تصادفات و جان‌باختگان در این ایام است.

وی افزود: دولت نیز به صورت ویژه وارد این طرح شده و پویش سراسری "نه به تصادف" را راه‌اندازی کرده است که در آن دولتمردان، هنرمندان و اقشار مختلف جامعه به پیوستن و مشارکت در این پویش دعوت شده‌اند. هدف این پویش فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم برای کاهش تصادفات و آمار جان‌باختگان در ایام نوروز است.

آمار تردد و تصادفات در سه روز ابتدایی طرح نوروزی

رئیس پلیس راهور گفت: از ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، برآورد می‌شود حدود ۶ میلیون نفر از مردم تردد و سفر بین استانی انجام داده‌اند که در مدت زمان ۲۴ ساعته گذشته (۲۷ اسفندماه) تعداد ۲۶۴۴ فقره تصادف در سطح جاده‌ها به ثبت رسید که منجر به جان باختن ۱۳ نفر و مجروح شدن ۴۷۲ نفر شد.

سردار حسینی با اشاره به جزئیات دقیق‌تر تصادفات افزود: از ۲۵ اسفند (ابتدای شروع طرح نوروزی ۱۴۰۴) تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، در مجموع ۹۳۶۹ فقره تصادف در کشور گزارش شده است. این تصادفات منجر به فوت ۶۲ نفر و مجروح شدن ۱۹۴۵ نفر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار