آغاز اسکان نوروزی فرهنگیان اصفهان با پذیرش ۴۶۹۱ نفر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۱۱۸۶

آغاز اسکان نوروزی فرهنگیان اصفهان با پذیرش ۴۶۹۱ نفر

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد اسکان فرهنگیان اصفهان از پذیرش ۴۶۹۱ مسافر در روز نخست خبر داد.
آغاز اسکان نوروزی فرهنگیان اصفهان با پذیرش ۴۶۹۱ نفر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلال سلمانی با اشاره به اینکه طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در استان اصفهان از روز گذشته ۲۸ اسفندماه آغاز شد، اظهار کرد: در نخستین روز این طرح چهار هزار و ۶۹۱ نفر از فرهنگیان و خانواده‌هایشان اسکان داده شدند که از این تعداد یک هزار و ۹۲۳ نفر در شهر اصفهان و ۲ هزار و ۷۶۸ در شهرستان‌های مختلف استان اسکان یافته‌اند.

وی افزود: این برنامه با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای استفاده فرهنگیان از تعطیلات نوروزی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های گردشگری استان طراحی شده است و امید داریم که این روند در روزهای آینده نیز ادامه یابد.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد اسکان فرهنگیان استان اصفهان گفت: فرهنگیان می‌توانند برای رزرو اسکان به ستادهای اسکان نواحی و مناطق ۴۱ گانه استان مراجعه و یا از طریق وب‌سایت eskan.medu.ir نیز اقدام کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار