بهادری جهرمی: جلسهی اول شهید رئیسی با حضور کابینه دولت قبل تبدیل به جلسه ذکر مصیبت شده بود+فیلم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی در گفتوگو با SNNTV در ویژه برنامه ٠۴ گفت: بحرانهای دولت سیزدهم فقط به امنیت غذایی و سلامت محدود نبود. بحران اقتصادی با تورم نزدیک به ۶۰ درصد، رشد اقتصادی تقریباً صفر و بحران سرمایه اجتماعی با مشارکت پایین انتخابات، از دیگر چالشهای جدی کشور بودند.
وی افزود: در همان جلسهای که شهید رئیسی بهعنوان رئیسجمهور حاضر شد، اما هنوز، هیئت دولت آقای روحانی بود، فضای جلسه بحرانی بود. تقریباً هیچ وزیری صحبت نکرد، مگر برای بیان مشکلات و کمبودها! وزیر آموزشوپرورش از تأخیر حقوقها و بدهیهای معلمان گفت و وزیر کار از تجمعات گسترده کارگری به دلیل عدم پرداخت حقوق گفت. وزیر نیرو از قطعیهای گسترده برق که باعث تعطیلی برخی مشاغل شده بود، گزارش داد. وزیر بهداشت درباره اعتراضات پرستاران صحبت کرد.
بهادری جهرمی گفت:، اما اوج ماجرا این بود که آقای جهانگیری در آن جلسه گفت: اوضاع اقتصادی ما الآن از دوره جنگ هم بدتر است! اما دولت سیزدهم، با برنامهریزی و اقدامات فوری توانست این چالشها را یکییکی مدیریت کند.