آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۲۰۴۹
در گفتگو با SNNTV

رسایی: جریان انقلابی باید بدنه را قانع کند؛ نه تحمیل کاندیدا، نه اجبار به رأی/ سعید جلیلی چون تن به سهم‌خواهی‌ها نداد، فشارها روی او بیشتر شد+فیلم

رسایی گفت: سعید جلیلی یکی از معدود چهره‌هایی‌ است که می‌توانست بدنه را اقناع کند؛ اما چون تن به سهم‌خواهی‌ها نداد، فشارها روی او بیشتر شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حمید رسایی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی تفصیلی در "ویژه‌برنامه ۰۴" مخصوص ایام نوروز خبرگزاری دانشجو به بررسی و تحلیل وضعیت کنونی فضای سیاسی کشور پرداخته است.

ما چاره‌ای نداریم جز اینکه در انتخابات، واقعاً اصول‌گرایانه رفتار کنیم؛ اصول‌گرایانه نه فقط در شعار، بلکه در عمل. یعنی بدنه باید قانع شود، نه اینکه به او تحمیل شود. بدنه جریان انقلابی با بدنه جریان مقابل فرق دارد؛ اهل فکر است، باید اقناع شود.

رسایی گفت: نمی‌شود فردی با پیشینه‌ای پر از ابهام، بدون انطباق با مبانی فکری جریان، صرفاً بر اساس یک جمع‌بندی پشت درهای بسته، به عنوان کاندیدا معرفی شود و توقع داشته باشیم همه بی‌چون‌وچرا به او رأی بدهند.

وی افزود: ما باید به گزینه‌ای برسیم که هم بتواند بدنه را با خود همراه کند، هم ظرفیت اجماع داشته باشد و هم در صورت پیروزی، گوش به فرمان نماند. متأسفانه برخی از کسانی که لیست می‌بندند و کاندیدا معرفی می‌کنند، دنبال چهره‌ای هستند که بعدها در انتصابات و تصمیم‌گیری‌ها کاملاً با آن‌ها هماهنگ باشد.

به گفته رسایی، در شرایط فعلی، حتی با وضعیت موجود، سعید جلیلی یکی از معدود چهره‌هایی‌ست که می‌توانست بدنه را اقناع کند؛ اما چون تن به سهم‌خواهی‌ها نداد، فشارها روی او بیشتر شد.

وی ادامه داد: اگر گزینه‌ای پیدا شود که بتواند به زبان مردم سخن بگوید، حتی اگر در بازی‌های پشت‌پرده قدرت نباشد، شانس بالایی برای همراه کردن بدنه و پیروزی دارد.

 

کد ویدیو

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار