کد خبر:۱۲۴۲۳۸۲

سردار رادان: حوادث رانندگی جان ۲۱۸ نفر را گرفت

فرمانده کل انتظامی گفت: از ۲۹ اسفند تاکنون ۲۱۸ نفر در تصادفات رانندگی جان باختند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار احمدرضا رادان روز دوشنبه در حاشیه دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اظهار کرد: با راه اندازی پویش نه به تصادفات از مردم مسافران نوروزی و رانندگان درخواست داریم به این پویش پیوسته و در کاهش حوادث رانندگی ایفای نقش کنند.

سردار رادان با اشاره به اینکه جان باختن بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات و حوادث رانندگی سال گذشته در شان ملت ایران نیست، گفت: رانندگان و مسافران نوروزی به این نکته مهم که استراحت و جاده نیز جز سفر می باشد؛ توجه ویژه کنند و مدیریت منطقی بر سفرهای خود از زمان آغاز تا پایان داشته باشند.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطر نشان کرد پلیس با رانندگان قانون گریز و خطر آفرین قاطع و بدون اغماض برخورد خواهد شد.

سردار رادان ادامه داد: با ارزیابی های انجام شده فرماندهی انتظامی استان اردبیل جزو رده های برتر و بسیار موفق در سطح فراجا بوده و اقدامات پلیس این استان مطلوب و شایسته قدردانی است.

وی اظهار کرد: پلیس استان اردبیل توانسته است با برنامه ریزی های هدفمند تمهیدات ویژه و تدابیر تاثیرگزار کارنامه درخشانی در شاخصه های امنیتی انتظامی و ترافیکی مطلوبی داشته باشد.

این مسئول افزود: در حوزه کاهش وقوع سرقت برخورد با سارقان، کشف سرقت و تصادفات استان اردبیل با لحاظ میانگین شاخص کشوری عملکرد مطلوبی داشته که این مهم تجلی تعهد و مسئولیت پذیری پلیس و همراهی و مشارکت خوب مردم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار