آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۴۷۲

زمان پخت نان در اردبیل افزایش می‌یابد

استاندار اردبیل گفت: برای تأمین نان و رفاه مردم، زمان پخت نان در نانوایی‌های استان افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه روز چهارشنبه در جلسه بررسی پایداری انرژی و تنظیم بازار استان اظهار کرد: پخت و پز نان در استان نیازمند نظارت بیشتر است و مسئولان امر در این رابطه همت لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه مشکلی برای تامین کالاهای اساسی در استان نخواهیم داشت، افزود: دستگاه‌های ذی‌ربط باید بتوانند شرایط موجود را مدیریت کنند و افزایش مصرف کالاهای اساسی در استان‌های مسافرپذیر امری طبیعی است.

وی ادامه داد: هر سال با ورود مسافران تابستانی به استان اردبیل میزان مصرف انرژی و بنزین نیز افزایش می‌یابد و باید نسبت به افزایش سهمیه استان پیگیری و اقدام اساسی شود.

امامی یگانه تصریح کرد: برخی به‌دنبال ایجاد اضطراب و نگرانی بین مردم هستند اما به اطلاع مردم شریف استان می‌رسانم که با تدابیر و پیگیری‌های اتخاذشده، کمبودی در تامین اقلام مورد نیاز در استان وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار