کد خبر:۱۲۴۲۶۲۹

۸۳پرونده تخلف صنفی به تعزیرات ارسال شد

رئیس اداره صمت میناب با ارائه گزارشی از روند اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۵۳۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و مراکز عرضه کالا و خدمات انجام شده که طی این بازدیدها، ۸۳ پرونده تخلف صنفی تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

احمد صادقی رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان میناب در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز خبرداد و گفت: این طرح از اول اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گفته وی، هدف از اجرای این طرح، کنترل و نظارت بر قیمت کالا‌ها و خدمات، پیشگیری از تخلفات صنفی، حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و برخورد با متخلفان در بازار شب عید و تعطیلات نوروزی است.

صادقی با اشاره به اینکه بازرسان این اداره به‌صورت روزانه و در قالب گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌های نظارتی از واحد‌های صنفی و مراکز عرضه کالا و خدمات بازدید می‌کنند، افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، پرونده متخلفان تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

۵۳۰ مورد بازرسی و ۸۳ پرونده تخلف

وی با ارائه گزارشی از روند اجرای این طرح گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۵۳۰ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی و مراکز عرضه کالا و خدمات در سطح شهرستان انجام شده است که طی این بازدیدها، ۸۳ پرونده تخلف صنفی به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

نظارت بر قیمت‌ها در بازار شب عید

رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان میناب با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های اصلی این طرح، مدیریت و کنترل قیمت‌ها در بازار شب عید و جلوگیری از گران‌فروشی و کم‌فروشی است، اظهار داشت: در این ایام، برخورد جدی با متخلفان و سودجویان در دستور کار قرار دارد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، آن را به مراجع نظارتی اطلاع دهند.

راه‌های گزارش تخلفات صنفی

وی با اشاره به اینکه مشارکت شهروندان نقش مهمی در موفقیت این طرح دارد، از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلفات صنفی، گزارش‌های خود را از دو طریق تماس با سامانه ۱۲۴ و ثبت گزارش تلفنی تخلفات صنفی و ثبت گزارش در پورتال ۱۲۴ از طریق نشانی اینترنتی https://124.ir به اطلاع بازرسان برسانند.

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: تشدید نظارت‌ها و برخورد قاطع با متخلفان تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت و بازرسان این اداره در کنار سایر دستگاه‌های نظارتی، به‌صورت مستمر و در قالب گشت‌های مشترک، بازار را تحت کنترل خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار