آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۲۹۴۹

۲۶۲ هکتار گلخانه کشاورزی در اردبیل در حال احداث است

رئیس جهاد کشاورزی اردبیل گفت: ۲۶۲ هکتار گلخانه در استان در حال احداث است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نوبخت اژدری با اشاره به ایجاد هفت شهرک گلخانه‌ای در استان اردبیل به مساحت یک هزار و ۷۷۰ هکتار و با ظرفیت اشتعال حدود ۱۵ هزار نفر گفت: تاکنون ۲۳۰ هکتار از این گلخانه‌ها با اشتغال ۲ هزار و ۷۶۰ نفر و با ظرفیت تولید ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: شهرک گلخانه‌ای مغان به مساحت یک هزار و ۶۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین شهرک گلخانه‌ای کشور ظرفیت بالایی برای تولید در عرصه کشاورزی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان این که ۹۰ درصد محصولات گلخانه‌ای استان اردبیل به خارج از کشور صادر می‌شود، اظهار کرد: بخش اعظم این محصولات به مقصد روسیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر می‌شود.

وی همچنین با اشاره به این که کشت گلخانه‌ای به علت شرایط خشکسالی حاکم در کشور و استان و نیاز به آب کمتر حمایت می‌شود، افزود: در مجموع تاکنون ۷۵۰ هکتار گلخانه به سرمایه‌گذاران واگذار شده و در حال تکمیل برای ورود به مرحله تولید محصول است.

اژدری عمده محصولات تولیدی در واحدهای گلخانه‌ای استان اردبیل را گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و فلفل رنگی اعلام کرد و گفت: با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده، در صورت وارد شدن همه این اراضی به مرحله تولید، یک میلیون تن به مجموع تولیدات کشاورزی استان اردبیل افزوده می‌شود.

وی هزینه بالای سازه‌های گلخانه‌ای را از جمله مهم‌ترین مشکلات توسعه گلخانه‌ها در این استان ذکر کرد و افزود: برای حل این مساله، مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و شرکت‌های خارجی در خصوص طراحی سازه‌های گلخانه‌ای مناسب با آب و هوای استان و با هزینه احداث پایین ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل کسب رتبه نخست کشوری در توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای در سطح کشور و توسعه و بهره‌برداری از چندین واحد گلخانه با اشتغال‌زایی مستقیم بالای ۵۰۰ نفر طی سال گذشته را از جمله توفیقات جهاد کشاورزی استان اردبیل در این بخش ذکر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار