سرما و یخبندان بهاره ۲۰ هزار میلیارد ریال به باغات اردبیل خسارت وارد کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۷۳۰

سرما و یخبندان بهاره ۲۰ هزار میلیارد ریال به باغات اردبیل خسارت وارد کرد

رئیس جهاد کشاورزی اردبیل گفت: سرما و یخبندان اواخر فروردین ۱۴۰۴ حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی استان خسارت زد.
سرما و یخبندان بهاره ۲۰ هزار میلیارد ریال به باغات اردبیل خسارت وارد کرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نوبخت اژدری گفت: در پی بارش برف برودت هوا و یخبندان هفته گذشته و اوایل هفته جاری ، محصولات باغی استان در شهرستان‌های نیر، خلخال، کوثر، نمین، گرمی و مشگین‌شهر دچار خسارت پنج تا ۸۰ درصدی شده است.

وی مجموع باغات خسارت دیده استان اردبیل را هفت هزار ۶۹۶ هکتار اعلام کرد و افزود: در پی سرمازدگی محصول این میزان باغ در استان، حدود ۳۹ هزار تن محصول سال جاری از بین رفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: بیشترین میزان خسارت سرمازدگی در شهرستان مشگین‌شهر و در باغات انگور، گردو و میوه‌های هسته‌دار اتفاق افتاده و حدود سه هزار هکتار از باغات این شهرستان بین ۱۰ تا ۵۰ درصد دچار خسارت شده است.

وی افزود: میزان خسارت سرمازدگی در سایر محصولات کشاورزی استان اردبیل به علت تدابیر اتخاذ شده توسط خود بهره‌برداران و با پیگیری و هشدار سازمان جهاد کشاورزی کم بوده ولی کارشناسان در حال برآورد خسارت وارده هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار