
بیش از ۸ تن مواد غذایی فاسد در کردستان معدوم شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دکتر فرزام بیدارپور به مشارکت ۲۱۳ بازرس بهداشت محیط در طرح نوروزی سلامت، اظهار کرد: در این مدت سه هزار و ۶۶۵ مورد بازرسی از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی کردستان انجام شد.
وی افزود: نمونهبرداری از ۷۳ مورد نان و مواد غذایی، ۱۸۶ مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از ۱۶۸ سامانه آبرسانی، انجام ۶۴ مورد بازرسی مشترک با ارگانهای مرتبط، برگزاری ۱۲ برنامه آموزشی برای ۴۶ نفر از اصناف و کارکنان، صدور ۷۱۵ اخطاریه بهداشتی، معرفی ۲۲ متخلف به مراجع قضایی و پلمب ۲۷ مکان متخلف، از دیگر اقدامات دانشگاه در مدت یاد شده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در طول این طرح ۳۵ روزه، بازرسان ما با انجام بازرسیهای روزانه، تشکیل اکیپهای بازرسی و نظارتی و گشتهای مشترک، بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بینراهی و شبکههای آبرسانی شهری و روستایی نظارت میکنند.
بیدارپور با اشاره به بازرسی از ۳۰ هزار مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی نظیر اماکن اقامتی، یادآور شد: از هزار و ۵۶۴ شبکه آبرسانی شهری و روستایی بازرسی به عمل آمده است.
وی اضافه کرد: در این ایام با پاسخگویی شبانه روزی از طریق سامانه شکایات مردمی بهداشت ۱۹۰ در خدمت مسافرین نوروزی و مردم استان هستیم.