کد خبر:۱۲۴۵۷۷۵
از سوی پزشکیان صورت گرفت؛

صدور حکم انتصاب رئیس سازمان نظام دامپزشکی

رئیس جمهور با عنایت به پیشنهاد وزیر جهادکشاورزی و در اجرای ماده (7) قانون تأسیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، آقای عباسعلی مطلبی مغانجوقی را به عنوان رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو مسعود پزشکیان، به پیشنهاد وزیر جهادکشاورزی و با عنایت به سوابق و تجارب ارزشمند آقای «عباسعلی مطلبی مغانجوقی»، با صدور حکمی، وی را برای مدت 4 سال به عنوان «رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد و از او خواست با نظارت دقیق بر حسن اجرای امور فنی و اخلاقی حرفه‌ای دامپزشکی کشور و اعمال سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی مناسب، ضمن استفاده بهینه از افراد مجرب و متعهد در توسعه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی، صیانت از حقوق صنفی جامعه هدف و تحقق اهداف کلان آن سازمان مجدّانه کوشا باشد.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای عباسعلی مطلبی مغانجوقی

در اجرای ماده (7) قانون تأسیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب 18 آبان 1376 مجلس شورای اسلامی، انتخاب شورای مرکزی و بنا به پیشنهاد وزیر جهادکشاورزی، با عنایت به سوابق و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم برای مدت 4 سال به عنوان «رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ با نظارت دقیق بر حسن اجرای امور فنی و اخلاقی حرفه‌ای دامپزشکی کشور و اعمال سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی مناسب، ضمن استفاده بهینه از افراد مجرب و متعهد در توسعه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی، صیانت از حقوق صنفی جامعه هدف و تحقق اهداف کلان آن سازمان مجدّانه کوشا باشید.

توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار