
کد خبر:۱۲۴۶۰۵۰
زمان برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال ۱۴۰۴
طبق اعلام سخنگوی مرکز مبادله، اولین حراج شمش طلا در سال ۱۴۰۴ روز سه شنبه ۱۹ فروردین ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ایران، اظهار داشت: اولین حراج شمش طلا در سال ۱۴۰۴ بناست روز سهشنبه ۱۹ فروردین ماه در مرکز مبادله برگزار شود.
او با بیان اینکه سال گذشته ۱۶ تن طلا در حراجهای هفتگی شمش طلا معامله شده است، گفت: ارزش این معاملات بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بود.
بالسینی با اعلام اینکه خریداران حراج شمش طلا طبق دستورالعمل بانک مرکزی فقط فعالان صنف طلا، صنعتگران طلا و بانک عامل هستند، تصریح کرد: شمشهایی که در حراجهای هفتگی عرضه و معامله میشود، طلای وارد شده بابت رفع تعهد صادرکنندگان بوده که در مرکز مبادله معامله شده و اطلاعات آن پس از هر حراج منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.